How to Install Windows XP van een SD-stuurprogramma

Cd-rom-stations worden in snel tempo een ding van het verleden. Veel moderne laptops--waaronder de meeste netbooks---neem hen niet. Dit lijkt misschien maakt het installeren Windows XP (of CD-gebaseerd werkend systeem) onmogelijk. Gelukkig is er een oplossing: het is steeds meer gebruikelijk dat een computer op te nemen van een SD kaart drive. Dit omvat de meeste netbooks. Dus Windows te installeren op een computer zonder een CD-station betekent installeren vanaf een schijf SD, iets dat is eenvoudig te doen met de goede gratis tools.

Instructies

1

Download WinToFlash (dit is een gratis te downloaden, zie de sectie bronnen), een staat van het nemen van de gegevens van uw Windows-installatie-CD en over te dragen aan uw SD schijf, waardoor een opstartbare SD card programma.

2

Plaats uw Windows XP installatie-CD in het cd-rom-station en sluit uw SD-kaart op dezelfde computer.

3

Open het programma WinToFlash en kennis van het programma waar u installatie-CD is (meestal "D: /", maar dit kan variƫren afhankelijk van uw configuratie) en waar uw SD-kaart is (opnieuw, dit hangt af van uw configuratie.)

4

Klik op "Run" om te beginnen met het proces van het maken van uw SD-station in een bootable Windows installatieschijf. Wanneer het proces is voltooid, verwijdert u de SD-station vanaf deze computer.

5

Plaats uw SD-kaart in uw netbook-computer (of welke computer u hebben zonder een cd-rom-station) en voorsprong op opwaarts, worden ervoor dat u invoert het opstartmenu wordt weergegeven.

Als u niet zeker weet hoe u het opstartmenu wordt weergegeven, het is zo simpel als volgt de aanwijzingen op het scherm instructie onmiddellijk na het aandrijven-op de computer. Dit houdt meestal in op "F12" te drukken, maar het zal variƫren van computer naar computer. Als niet op het scherm de instructies worden gegeven raadpleegt u de documentatie bij uw computer.

6

Installeer Windows XP de manier die u normaal zou, na de instructies op het scherm. U zult merken dat de installatie is eigenlijk een beetje sneller van SD dan vanaf CD.

Tips & waarschuwingen

  • Windows XP installeren op uw schijf verwijdert alle gegevens daarop; back-up van alle benodigde gegevens voor u deze stappen uitvoert.