How to Install Windows XP op een Dell met geen stuurprogramma's voor CD

How to Install Windows XP op een Dell met geen stuurprogramma's voor CD


Stuurprogramma's zijn programma's die de computer hoe vertellen het beste gebruik van een bepaald stuk hardware binnen de grenzen van het besturingssysteem. Hoewel de stuurprogramma's voor CD ontbreekt een probleem zou kunnen zijn als u werden gedwongen om te installeren Windows XP vanaf binnen een werkend systeem, is dit niet het geval. Het enige ding dat is vereist voor de installatie van Windows XP op een Dell-systeem zonder stuurprogramma's voor CD is voor het BIOS te herkennen van de schijf, die automatisch gebeuren zal zolang het station was correct geïnstalleerd in de fabriek.

Instructies

1

Schakel op de computer en plaats de installatieschijf van Windows XP.

2

Druk op een willekeurige toets wanneer u wordt gevraagd door de opstartberichten te starten vanaf de CD.

3

Druk op "Enter" om de installatie te beginnen.

4

Gebruik de toets "F8" te stemmen met de eindgebruiker licentieovereenkomst.

5

Selecteer de partitie waarop u wenst te installeren Windows XP. Dells bevatten meestal twee partities--een grotere partitie en een kleinere "recovery" verdeling. Installeer Windows XP op de grootste van de twee.

6

Voer de rest van de informatie wanneer u wordt gevraagd om de installatie, met inbegrip van uw voortbrengsel toonsoort en informatie over uw Internet setup te voltooien. De auto-installer zal automatisch de vereiste stuurprogramma's laden tijdens het installatieproces.