How to Install Windows XP op de Asus Eee PC 900

How to Install Windows XP op de Asus Eee PC 900


De Asus Eee PC is een lijn van kleine vormfactor computers die vaak niet een ingebouwde optische aandrijving hebben. Als u een externe optische-schijfeenheid heeft echter kunt u de Windows XP-besturingssysteem installeren op de computer. Zodra het installatieproces grotendeels is voltooid, zal u zitten kundig gebruik van Windows XP op de computers in plaats van het besturingssysteem dat ze met (een van Windows 7, Vista en Linux komen). Meeste Asus Eee computers worden nu geleverd met een keuze van XP, maar als u een model met een ander besturingssysteem kocht, de volgende stappen zal toestaan u om over te schakelen naar XP gunstig.

Instructies

1

De externe schijfstation aansluit op uw Asus Eee PC, volgens de instructies van de fabrikant van het externe station. Plaats de CD met Windows XP in het station en start de computer vervolgens opnieuw.

2

Druk op de "Enter" toets om op te starten naar de compact disk (wanneer u wordt gevraagd "Druk op een willekeurige toets") en dan wachten op de installatie stuurprogramma's te laden.

3

Druk op "Enter" op het scherm Welkom bij setup, drukt u op "F8" akkoord gaan met de installatie licentie (dit is vereist voor het installeren van Windows XP) en vervolgens markeren de toer welk u zin voor installeren venster XP voort.

4

Druk op "C" en druk op "Enter" om een partitie om het besturingssysteem te installeren te maken en druk vervolgens op de "Enter" toets opnieuw om die partitie.

5

Selecteer "Snel formatteren (NTFS)" in de lijst formaat opties en druk op "Enter" Windows XP op uw ASUS Eee PC te installeren. Zodra de installatie is voltooid, zijn u in staat om het besturingssysteem te gebruiken.

Tips & waarschuwingen

  • Back-up gegevens u waarde en het opnieuw invoeren zodra u XP begint. U verliest alle gegevens op uw harde schijf met een schone installatie.