How to Install VirtueMart op een Joomla Site

How to Install VirtueMart op een Joomla Site


VirtueMart is een gratis, open source shopping cart oplossing ontwikkeld voor Joomla, een content managementsysteem. Het is gecodeerd in PHP-formaat en kan volledig worden geïntegreerd in een Joomla e-commerce website. Net als Joomla, kan VirtueMart worden gewijzigd en aangepast zonder beperkingen. Naast winkelen kar functies, kan VirtueMart worden uitgevoerd als een catalogus. Het kan behandelen talrijke categorieën, producten, klanten en scheepvaart modules. U kunt zelfs verkopen downloadbare goederen zoals MP3 bestanden, software en video's. Informatie over het installeren van VirtueMart op uw Joomla website.

Instructies

1

Download het volledige VirtueMart softwarepakket van de Virtuemart.com website. Sla het gedownloade bestand op uw computer desktop of harde schijf.

2

De belangrijkste component voor VirtueMart installeren. Log in op uw Joomla administrator-pagina. Klik op de link "Installateurs" en selecteer "Onderdelen" in het drop-down menu. Klik op de knop "Bladeren" en selecteer het bestand met de naam "com_Virtuemart.x.x.tar.gz". Klik op de knop 'Uploaden bestand en installeer'. De kern van VirtueMart installeert op uw server Joomla.

3

Installeer een VirtueMart module die u toegang tot de VirtueMart winkelwagentje geeft. Klik nogmaals op de link "Installateurs" en selecteer "Modules" in het drop-down menu. Klik op de knop "Bladeren" en selecteer "mod_Virtuemart.x.x.tar.gz" in het installatiepakket. Klik op de knop 'Uploaden bestand en installeer'. Wachten voor naar de installateur te voltooien. De VirtueMart winkelen kar component is nu klaar voor gebruik.

4

Klik op de link 'Onderdelen' op de pagina van uw Joomla administrator. U zult zien dat de VirtueMart optie nu op het drop-down menu verschijnt. Klik op deze link en klik op de "Ga rechtstreeks naar" optie van de opslag. U kan er een korte vertraging optreden – het is heel belangrijk dat u het proces niet onderbreken. Zodra VirtueMart volledig is geconfigureerd, kunt u het functioneren van een online winkel op uw Joomla website.