How to Install twee 1GB geheugenkaarten In mijn Dell

How to Install twee 1GB geheugenkaarten In mijn Dell


Dell-computers worden geleverd met verschillende hoeveelheden geheugen is geïnstalleerd, en soms moet u wellicht het bedrag van uw opslageenheid voor stormloop van bepaalde programma's te verhogen. Als uw Dell-product minder dan 2GB geheugen bevat, het toevoegen van twee, zal 1GB geheugenkaarten geven u meer geheugen om uw programma's te openen. Doen een soort van computer hardware installeren vereist een vaste hand, maar niet veel vaardigheid. U kunt geheugen van de meeste elektronicawinkels of online kopen, en hoeft niet geheugen gemaakt of verkocht door Dell.

Instructies

1

Uitschakelen van uw Dell-product en verwijder eventuele voedingen, die omvat de batterij verwijderd als dat een Dell-laptop.

2

Schroef het deksel op het moederbord en zoek de bestaande stokken van de RAM (of de open "slots" als geen is geïnstalleerd).

3

Verwijder geen bestaande RAM-geheugen door te drukken uit op de takken houden van beide zijden van de geheugenkaart en trekken de stick uit.

4

Line-up van de groef langs de onderkant van de geheugenkaart met de tegenhanger op het moederbord en invoegen van elke kaart, tot je een lichte klik hoort, die aangeeft dat het veilig is.

5

Schroef het deksel terug op en zet uw Dell om ervoor te zorgen de installatie was succesvol en het geheugen is niet defect.