How to Install Spell Checker woordenboek voor MSN E-mail

How to Install Spell Checker woordenboek voor MSN E-mail


Mogelijk moet een spell checker woordenboek voor MSN e-mail of MSN hotmail installeren. Microsoft Office 2007 bevatte aanvankelijk niet een Dutch dictionary for e-mailprogramma's. Als uw computer Microsoft Office 2007, of een andere toepassing zoals Open Office heeft, kan het niet zitten kundig voor spellingcontrole woorden in MSN e-mailinhoud. Dit kan op twee manieren worden verholpen. Installeer MSN Office 2000 of 2003 en uw MSN e-mail zal automatisch de spellingcontrole absorberen. Een andere optie is het downloaden van een spell checker woordenboek.

Instructies

How to Install Spell Checker woordenboek voor MSN E-mail

1

Het kopen van een eerdere versie van MSN Office. Retail winkels en computer reparatie winkels kunnen oudere versies van MSN Office beschikbaar hebben op schijven voor aankoop. Een computer servicecenter kan u de software installeert. De MSN-website biedt alleen Office 2007, dus downloads van Office 2000 of 2003 niet beschikbaar zijn.

2

Microsoft Office 2000 of 2003 vanaf een cd-rom installeren. Plaats de schijf in een computer CD-station en volg de instructies. Een installatiewizard is ingesteld van de software. U zal worden gevraagd om een paar selecties voor configuratie-opties op uw computer klikt u op.

3

De spellingcontrole aanpassen Uw MSN-e-maildoos open. Klik op de "Instellingen: E-mail" selectie in de linker kolom, onder de mappen om naar de pagina e-mail-instellingen. Klik op de "Schrijven E-mail"-optie. Klik vervolgens op "Spellingcontrole" om naar de optie-keuzes. De spellingcontrole kunt corrigeren tijdens het typen of voordat het bericht wordt verzonden. Emoticons kunnen automatisch worden ingevoegd, en het Engels uit vier verschillende landen biedt. Klik op de selectievakjes in naast de gewenste opties.

4

Een spellingcontrole downloaden van een Internet-bron. Spell Check overal heeft een add-on speciaal voor MSN e-mail. Top Shareware en Super Shareware lijst verschillende spell checker toepassingen die kunnen worden gedownload voor een verscheidenheid van programma's. Websiteadres zijn opgenomen in de sectie bronnen hieronder.

Tips & waarschuwingen

  • Download alleen invulformulier een bekende bron die u vertrouwt. Spyware, virussen en andere schadelijke inhoud kunnen worden geplant op uw computer via downloads van de software.