How to Install Sierra Wireless op een interne Dell 1730

Een van de grootste voordelen van het gebruik van een laptop is dat de miniaturisatie van computerhardware heeft ons tot het punt waar een laptop bijna geen externe hardware vereist. Een voorbeeld hiervan is draadloze mobielbreedbandkaarten. Waar zodra een breedbandkaart een apparaat dat gedeeltelijk uitgebreid van de kant van de computer was, de Dell XPS M1730 heeft ruimte voor een interne Sierra Wireless kaart waarmee u kunt surfen op het Web overal kunt kunt u ontvangen signaal van uw mobiele dienstverlener.

Instructies

1

De XPS M1730 afsluiten, het pak van de batterij verwijderen en koppel alle kabels los. Open het scherm voor zover het gaat.

2

Plaats een flathead schroevendraaier in de naad aan de rechterkant van de knop deelvenster boven het toetsenbord, in de buurt van het juiste scharnier deksel voor het scherm. Til zachtjes totdat je een pop en het kijkvenster begint te komen los. Trek de knop deelvenster uit de Dell XPS M1730 uw handen, en van rechts naar links werkt.

3

Schroef los en verwijder de vier Phillips schroeven aan de bovenkant van de Dell XPS M1730-toetsenbord op het moederbord.

4

Duw de XPS M1730 toetsenbord naar het scherm tot op de bodem van het toetsenbord kunt u de donkere grijze tabs. Het toetsenbord verheffen, en plaats deze ondersteboven op de touchpad en palm rest.

5

Trek de vergrendeling van de zwarte kabel op het moederbord om de lintkabel voor de Dell XPS M1730-toetsenbord vrij te geven. Verwijderen van het toetsenbord en zet het opzij. Onder het toetsenbord ziet u nu het lege compartiment voor de Sierra Wireless kaart. Het compartiment heeft een grijze kast met metalen connectoren aan de ene kant, en een andere grijze balk met twee metalen clips aan de andere kant. Ook moet u twee antennekabels: een zwarte en een witte.

6

Plaats de Sierra Wireless kaart zo dat de witte en zwarte pijlen op de kaart metaal gezicht bedekken. Schuif de connectoren aan de rand van de kaart in de grijze sleuf met metalen connectoren. De witte en zwarte pijlen moeten wijzen naar de antennekabels aan de andere kant van het compartiment. Sluit het andere uiteinde van de kaart omlaag totdat de metalen clips op de top van het zijn. De kaart moet zich veilig in het compartiment voelen.

7

Duw de connector voor de zwarte antennekabel via de post aangegeven door de zwarte pijl. Herhaal dit proces met de witte kabel en de tweede antenne post.

8

Plaats het toetsenbord ondersteboven op de palm rest. Schuif de lintkabel in de Moederbord connector en druk op de zwarte vergrendeling tabblad gesloten.

9

Het toetsenbord til en plaats deze terug in de XPS M1730. Vervang de vier Phillips schroeven.

10

Duw het kijkvenster terug op de oorspronkelijke positie boven de XPS M1730-toetsenbord.

Tips & waarschuwingen

  • Overwegen een handdoek of een zachte doek over het scherm van de Dell XPS M1730 draperen terwijl u werkt op de computer. Dit helpt om te elimineren de mogelijkheid van krassen op het scherm.