How to Install SatellietInternet op een dak

Wonen in een landelijke gemeenschap kunnen vooral frustrerend is gezien het feit dat er vaak een gebrek aan toegang tot snelle internetdiensten. Echter vanwege de vooruitgang in de satelliettechnologie is het nu mogelijk om te profiteren van hoge snelheid Internet maakt niet uit waar u woont. Hier zijn enkele tips over het installeren van een satelliet internetsysteem op uw dak.

Instructies

How to Install SatellietInternet op een dak

1

Bepalen als u wilt een eenrichtings- of tweerichtingsrelaties Internet-satellietsysteem installeren. Een one-way systeem werkt door het binnenkomende verkeer via de satelliet te ontvangen en verzenden van uitgaande internetverkeer via uw standaard telefoonlijn. Een tweeweg systeem zorgt voor hogere transmissiesnelheden zoals het uitgaande verkeer zal ook worden verwerkt door de satelliet.

2

Als u vaststelt dat u een tweeweg systeem hebt, gebruik maken van de diensten van een professionele Satelliet Internet systeem installer. Federale communicatie Commissie verordeningen vereisen dat een gecertificeerde installateur tweeweg systemen installeren moet omdat de twee-weg satelliet een zender bevat. In veel gevallen dient de aanbieders van de satelliet internetservice basisinstallatie diensten kosteloos.

3

Installeer de satelliet ten minste vijf voeten van de grond, zoals kan worden verlangd door de FCC-voorschriften als de satelliet een transponder bevat. Monteer de satelliet veilig op het dak-oppervlak, kijkend naar het zuiden. Zorg ervoor dat de zuidelijke vantage van de satelliet niet wordt geblokkeerd. Draai van de satelliet rotatie mechanisme niet zoals u waarschijnlijk later pas de satelliet moeten zult totdat het perfect is gekalibreerd.

4

Installeer een coax kabel aansluiting in de kamer waar het systeem geplaatst worden zal. Sluit en route van het benodigde aantal coaxiale kabels vanaf de aansluiting naar de schotel.

5

Sluit de uitgang aan de modem, de modem naar de computer en de software die bij uw satelliet kalibreren van de satelliet correct gebruiken. Dit kan een uitdaging zijn, zoals het moet zijn gericht op een satelliet in een baan om meer dan 20.000 mijlen boven de aarde. Nadat de satelliet is gekalibreerd, moet u beveiligen de rotatie mechanisme in plaats dus niet te los connectiviteit door wind of andere omstandigheid.