How to Install RARs in Ubuntu KarmicWanneer ontwikkelaars een programma dat verscheidene verschillende bronbestanden maakt vereist uitvoeren, zal ze de map met het uitvoerbare bestand van zowel de bronbestanden in een enkel archiefbestand voor gebruikers aan download comprimeren. Winning van deze gecomprimeerde bestand, dat een van een aantal verschillende compressieformaten gebruikt zal, zal het installeren van alle de programmamap van inhoud op de harde schijf van de gebruiker. Zijn tussen deze formaten RAR-bestanden, die ".rar" als een bestandsextensie gebruiken. Hoewel Ubuntu's "Karamic Koala" deed niet geleverd met het hulpprogramma voor het decomprimeren van deze archieven, mag u installeren het programma nodig om dit te doen.

Instructies

1

Klik op het belangrijkste menu in de rechterbovenhoek van het scherm.

2

Beweeg de cursor over de "Accessoires" sub menu en klikt u erop om de sub menu te openen

3

Klik op het pictogram "Terminal".

4

Type "sudo apt-get install unrar-free" in de terminal.

5

Typ in uw administrator-wachtwoord wanneer de terminal vraagt u om dit te doen.

6

Wacht tot het installatieproces te voltooien.

7

Typ in het terminal "cd RAR-directory" en typ vervolgens het pad naar de map waarin u het RAR archief gedownload. Bijvoorbeeld, als u hebt gedownload van de RAR voor de directory "/ home/gebruiker" typen "cd /home/user" in de terminal.

8

Type "unrar -e MyRAR.rar"---vervangen voor MyRAR.rar de naam van het gecomprimeerde bestand RAR. Dit wordt de inhoud van de map uitgepakt in dezelfde map.