How to Install RAM in een Acer Power 1000

How to Install RAM in een Acer Power 1000


De Acer-1000 is een van de meest gebruikte Acer-desktops. Net als bij elk bureaublad, moet u wellicht bijwerken van het systeem-RAM op een bepaald punt. Opwaarderen naar de RAM is een van de snelste en goedkoopste manieren om de algehele prestaties van de computer verbeteren. Hoe meer RAM je hebt geïnstalleerd, hoe sneller uw computer zal het bedienen van de software. De Acer 1000 komt geïnstalleerd met 512 MB van RAM, maar het kan tot 4 GB lopen.

Instructies

1

Schakel uw Acer-desktop. De voedingskabel van de computer loskoppelt. De bijgevoegde monitor uitschakelen en de monitor kabel vanaf de achterkant van het bureaublad.

2

Draai de computer dus het achterpaneel kampt naar u toe. Plaats het bureaublad aan de linkerkant. Verwijder de behoudende Phillips-head duim schroeven van de bovenste en linksonder hoeken van het achterpaneel. Schuif het zijpaneel van de toegang van de laptop.

3

Zoek de RAM-modules in de behuizing van de desktop. Er zijn vier geheugensleuven binnen het bureaublad. Twee van de "slots" moeten worden bezet door RAM. Hiermee lijnt u de inkepingen op de nieuwe RAM met de streepjes op een lege geheugenslot. Duw de module binnen de lege sleuf tot hendels aan elke zijde van het geheugenslot de RAM vastklikken. Herhaal deze stap voor elk RAM-module die u hebt geïnstalleerd.

4

Vervang het zijpaneel van de toegang en de behoudende schroeven. Plaats het bureaublad verticaal. Opnieuw de macht en de monitor kabels, alsmede nodig externe apparaten.