How to Install Ntoskrnl.exe

Ntoskrnl.exe is een kritische proces dat deel uitmaakt van de cyclus booten in het besturingssysteem Windows XP. Over het algemeen wordt deze opgeslagen in de map System32. Van tijd tot tijd, dit proces beschadigd raakt of verloren als gevolg van een beschadigde vaste schijf, ontbreekt het bestand boot.ini of occasionele toetsenbord problemen veroorzaakt door een korte in de draad van de grond in de kabel van het toetsenbord gaat. Vanaf de installatieschijf van Windows XP-besturingssysteem, kunt u opnieuw installeren van Ntoskrnl.exe gemakkelijk en een opstart- of fouten oplossen.

Instructies

1

Plaats de installatieschijf van Windows XP besturingssysteem in het cd-rom-station op uw computer. Start de computer opnieuw.

2

Druk op een toets om op te starten vanaf de installatieschijf als daarom wordt gevraagd. Druk op \"R\" naar de herstelconsole opent nadat de installatiebestanden zijn geladen.

3

Druk op \"1\" en dan \"Enter.\"

4

Log in op de administrator-account door te typen van het administrator-wachtwoord. Druk op \"Enter.\"

5

Typ de volgende opdracht op de opdrachtprompt van de herstelconsole gebruikt u een Uni-Processor (één CPU)-systeem:
Vouw < cd-station >: \i386\ntoskrnl.ex_ < hd-station >: \Windows\system32\ntoskrnl.exe. Vervangen < cd-station > de stationsaanduiding van het cd-rom-station. Vervang < hd-schijf > met de letter van de harde schijf waarop uw Windows-besturingssysteem is geïnstalleerd.
Druk op \"Enter.\"

6

Typ de volgende opdracht op de opdrachtprompt van de herstelconsole gebruikt u een systeem met meerdere processors:
Vouw < cd-station >: \i386\ntkrnlmp.ex_ < hd-station >: \Windows\system32\ntoskrnl.exe
Druk op \"Enter.\"

7

Typ \"Exit\" wanneer u klaar bent met het installeren van de \"Ntoskrnl.exe\" bestand en druk op \"Enter\" op de MS-DOS-prompt.