How to Install Microsoft Windows Spider Solitaire op Ubuntu

Het installeren van Microsoft Windows Spider Solitaire op een systeem van Ubuntu (Linux), is een vrij eenvoudige taak die kan worden uitgevoerd door zowat iedereen. Om het te doen, echter moet het Ubuntu-systeem een Windows-compatibiliteit laag genaamd wijn. Dit is nodig omdat Ubuntu niet direct een Microsoft Windows uitvoerbare (.exe) uitvoeren. Het installeren van wijn, is het eerste deel van het proces om Spider Solitaire uitgevoerd.

Instructies

1

Installeer Wine op Ubuntu. U heeft twee alternatieven: de Ubuntu Software Center en de Synaptic Package Manager. Voor het gebruik van de Software-Center, selecteer toepassingen dan Ubuntu Software Center. Gebruik het zoekvak in de rechterbovenhoek van het pop-upscherm om te zoeken en installeren van de wijn. Voor de methode van de Synaptic Package Manager, selecteer systeem dan administratie dan Synaptic Package Manager. Vervolgens selecteert u de zoekoptie en voer \"Wine\" in het vak. Scroll naar beneden die de versie van wijn vermeld voor uw versie van Ubuntu. Ga akkoord met alle van de bijbehorende pakketten en installeer Wine. Eventuele problemen opgetreden bij het installeren en uitvoeren van wijn voor de eerste keer (ongeacht welke methode wordt gekozen voor de installatie) kunnen worden opgelost door te verwijzen naar de documentatie van de Ubuntu voor wijn in de sectie bronnen. (Wanneer u een van deze methoden gebruikt, u zal worden verzekerd op het krijgen van de juiste versie van wijn voor uw versie van Ubuntu.)

2

Een kopie van spider.exe krijgen. Het moet in de C:WINDOWS\system32 van uw Windows-computer. Het bestand (in XP) is 526kb (538,624 bytes) lang. Als u niet een Windows-computer hoeft, kunt u zoeken naar een kopie van spider.exe op het Internet, maar ervoor zorgen dat u download om het even wat het echte programmabestand en niet een virus of paard van Troje is.

3

Maak een Windows games map op uw bureaublad Ubuntu. Dit wordt gedaan door met de rechtermuisknop op een willekeurige plaats op het bureaublad en selecteren \"Create map. \" vervangen door de automatisch gegenereerde naam \"untitled folder\" met een zinvolle naam dus dat makkelijk is te vinden later. (In de toekomst kun je andere eenvoudige Windows-games die populair in uw huis naar de map ook zijn.)

4

Kopieer het spider.exe bestand naar de map Windows games.

5

Uitvoeren Spider Solitaire. Om dit te doen, dubbelklik op de map Ontspanning u gemaakt dan met de rechtermuisknop op het bestand spider.exe. Een van de opties zal worden \"Open met wijn venstersprogramma Loader. \" tikken voort welk, en Spider Solitaire zal openen voor spelen.