How to Install Microsoft Visual Studio netto

Microsoft Visual Studio is Microsofts geïntegreerde ontwikkeling ontwikkelomgevings (winde) software voor het ontwikkelen en programmeren van softwaretoepassingen. Het ondersteunt alle hedendaagse Microsoft platforms zoals Windows, mobiele, .NET en Silverlight. Het combineert hardcode en grafische display ondersteuning voor software ontwikke, en ondersteunt, standaard, meerdere programmeertalen, waaronder C/C++, VB.NET, C# en F #. De Express edition van Visual Studio is gratis beschikbaar. U kunt ook downloaden van proefversies van de professional edition van de software.

Instructies

Het installeren van Microsoft Visual Studio Web Developer Express

1

Ga naar de downloadpagina van Microsoft Visual Studio Express (zie bronnen). Klik op "Visual Web Developer 2010 Express." Als u de Professional edition wilt gaat u naar de Microsoft Store (zie bronnen), klik op "Design + ontwikkelen" en klik vervolgens op "Visual Studio" in het linker menu. Klik op "Professional Edition" en vervolgens "Volledige versie." Klik op "Add To Cart," Vul uw persoonlijke, facturering en verzending informatie en download met de link.

2

Klik op de knop "Install" "downloaden en installeren Microsofts WebPI installatiesoftware.

3

Klik op de tekst 'Klik hier' aan de rechterkant van "Na het installeren van WebPI."

4

Klik op "Gratis Download" om te beginnen met het downloaden van Visual Web Developer met behulp van WebPI.

5

De software niet openen, klik op 'Help' en vervolgens "Register Product." Klikt u op "Verkrijgen een registratiesleutel online."

6

Vul het registratieformulier in en kopieer vervolgens de meegeleverde registratiecode. Ga terug naar Microsoft Visual Studio Express en plak van uw registratiesleutel in het vak "registratiesleutel". Klik op "Registreer nu".

How to Install Microsoft Visual Studio Express

7

Ga naar de downloadpagina van Microsoft Visual Studio Express (zie bronnen). Klik op "All - Offline installatie ISO spiegelbeeld vijl," dan klik op "Selecteer taal" en kies uw gewenste taal. Het downloaden zal beginnen.

8

Branden de. Downloaden van de ISO op een schijf met behulp van uw favoriete schijf brandende software. Zoeken naar software-ondersteuning voor "een schijfkopie branden", als u niet weet hoe. Als alternatief, mount de. ISO downloaden met emulatiesoftware schijf zoals Alcohol, Magic ISO of PowerISO (zie bronnen).

9

Plaats de cd in uw CD/DVD-ROM-station om te beginnen met de installatie. Als u de afbeelding gemonteerd dan zal het automatisch beginnen omhoog alsof u had de fysieke CD-kopie hebt ingevoegd. Volg de aanwijzingen op het scherm instructies.

10

De software niet openen, klik op 'Help' en vervolgens "Register Product."

11

Klikt u op "Verkrijgen een registratiesleutel online." Nodige informatie in het formulier invullen en kopieer vervolgens de meegeleverde registratiecode. Ga terug naar Microsoft Visual Studio Express en plak van uw registratiesleutel in het vak "registratiesleutel". Klik op "Registreer nu".