How to Install Microsoft Visual C++

How to Install Microsoft Visual C++


Microsoft Visual C++ is een programma ontworpen door Microsoft voor programmeurs van elk niveau die gebruik maken of zijn het leren van de taal C++. Er zijn een paar verschillende versies beschikbaar. De "Express"-versie is gratis en bevat alle hulpmiddelen die nodig zijn voor het programma, compileren, debug en uitvoeren van een toepassing. De "Ultimate," "Premium" en "Professional" versies zijn beschikbaar voor aankoop als onderdeel van Microsoft Visual Studio. Deze versies zijn ontworpen voor het programmeren van professionals en bevatten extra hulpmiddelen die samenwerking op grote projecten en ondersteuning voor meerdere monitoren helpen.

Instructies

1

Download Microsoft Visual C++.

2

Voer het gedownloade bestand om te starten van setup. Klik op "Install" Zodra u door de opties hebt geklikt. Dit begint het proces dat downloadt en installeert het programma.

3

Start de computer desgevraagd opnieuw. Setup wordt automatisch hervat.

4

Het uitvoeren van Visual C++. Klik op 'Help' en selecteer "Registreer Product." Een Windows Live ID maken als u geen één hebt. Meld u aan voor uw sleutel van de registratie

5

De sleutel van de registratie in Visual C++ plakken en klik op "Registreer uw Product."

Tips & waarschuwingen

  • Registratie is niet verplicht onmiddellijk, maar u moet zich registreren binnen 30 dagen te blijven gebruiken Visual C++.
  • Oudere versies van Visual C++ kunnen worden gedownload van dezelfde website als de nieuwste versie.
  • Uw computer kan tijdens de installatie aanzienlijk vertragen.