How to Install Java

Veel online games en toepassingen vereisen een Java-platform voor stormloop juiste. Wanneer u probeert uit te voeren programma's, kan je dat u wilt installeren van de nieuwste versie van Java voor Windows. De software is gratis en gemakkelijk beschikbaar.

Instructies

1

Bezoek de officiële Java-website en vind de nieuwste versie. Ook, Controleer systeemvereisten van het programma en ervoor te zorgen dat u voldoende geheugenruimte beschikbaar hebt.

2

Selecteer de knop "Download starten" in de Java-homepage. Als u een beveiligingswaarschuwing krijgt, kan uw browser toe te staan van de installatie van het ActiveX-besturingselement.

3

Verwachten dat een Java-welkomstscherm nadat het ActiveX-besturingselement op uw computer is geïnstalleerd. Klik op de knop "Akkoord" als u met de voorwaarden uiteengezet in de licentieovereenkomst van Java instemt.

4

Kies eventuele opties die u wilt opnemen met Java. Java geeft u bijvoorbeeld de optie om een Google-werkbalk toevoegen aan uw webbrowser. Beslissen over alle functies die je door Java's "Custom Install" scherm wilt.

5

Ga door de rest van de installatieschermen en wacht u tot het programma te voltooien installeren. Moet u wellicht Windows opnieuw te starten voordat de updates van kracht.

Tips & waarschuwingen

  • Als u een ander besturingssysteem gebruikt, ga naar de website van de Java voor hulp over het installeren van Java op uw computer.
  • Als u een foutbericht tijdens de installatie ontvangt, ga naar de Java-website om het bericht te decoderen en u hulp nodig hebt om het probleem te verhelpen.