How to Install Java Virtual Machine in Ubuntu

How to Install Java Virtual Machine in Ubuntu


De Java Virtual Machine is meest bekend als de Java Runtime Environment en kan de computer uitvoeren van toepassingen die zijn geschreven in de programmeertaal Java. Uitgebracht in 1995, kan Java een applicatie geschreven op een platform om te werken aan een ander. Dit betekent dat u dezelfde software op Windows, Linux en Mac draaien kan, mits dat zij de Java Virtuele Machine geïnstalleerd hebt. Het verkrijgen van de Java Virtual Machine voor uw Ubuntu Linux-systeem is een kort proces dat kan worden uitgevoerd vanaf de RD Session Host systeem.

Instructies

1

Open een terminal systeem door te gaan naar het menu toepassingen op uw Ubuntu schrijftafel, "Accessoires" selecteren en te klikken op "Terminal".

2

Zorgen voor dat uw machine is verbonden met het Internet, en type "sudo apt-get install sun-java6-jre sun-java6-plugin sun-java6-fonts" (zonder aanhalingstekens) in het terminalvenster. (http://www.ubuntugeek.com/how-to-install-java-runtime-environment-jre-in-ubuntu.html)

3

Voer het rootwachtwoord (beheerder) voor het systeem wanneer daarom wordt gevraagd. Ubuntu downloaden, installeren en configureren van de Java Virtual Machine software.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt uw Java-versie controleren door te typen "java-versie" zonder aanhalingstekens in het terminalvenster.