How to Install inktcartridges In een Printer Canon MP210

De Canon MP210 printer is een relatief goedkope printer die hoge resolutie kleur produceren kan wordt afgedrukt. De printer fungeert ook als een 600 dpi scanner en kopieermachine. Het installeren van de printer is een simpel proces, maar krijgen de inkt cartridges in de printer verwarrend op eerst, sinds de cartridges kunnen moet schuif op zijn plaats. Vergeet niet om altijd gebruik te maken van Canon inkt, als de inkt en de cartridges zijn ontworpen voor gebruik in de MP210 model.

Instructies

1

De zwarte inktcartridge verwijderen uit het vak en afschilferen van de administratieve rompslomp die betrekking heeft op het mondstuk op de bodem van de cartridge.

2

Plaats de cartridge zodat het label boven ligt en de elektrische contacten zijn spitse van u af.

3

Verhogen van de voorklep van de printer en van het been van de steun aan de linker kant van het deksel brengen de cover open te houden. Plaats de cartridge in de sleuf met het label 'B' De "slot" is aan de linkerzijde en direct onder de letter "B" in een cirkel. De sleuf is iets schuin.

4

Druk op de zwarte cartridge totdat u hoort en voelt het vastklikken. De cartridge zal iets rechtzetten wanneer het veilig is.

5

Herhaal het proces met de kleurencartridge, maar gebruik de sleuf rechts naast de zwarte cartridge met het label "C."

6

Trek op de Canon printer te dekken en duw de steun been terug op zijn plaats. Zachtjes sluit het klepje. Wacht ongeveer twee minuten vooraleer trying voor toepassing van de printer. Wanneer het groene lampje op het control panel stopt met knipperen, is de printer klaar voor gebruik.

Tips & waarschuwingen

  • Raak niet de elektrische contacten of de spuitstukken van de printerkoppen op de voorkant van de cartridge.
  • Zodra u de Beschermingstape verwijderen, probeer niet om het opnieuw te koppelen.