How to Install HTC Sync op uw Computer

HTC Sync is een applicatie die gegevens tussen uw HTC smartphone of Tablet PC- en uw computer synchroniseert. Dit app kan ook synchroniseren van de agenda's en contactgegevens op uw telefoon met Microsoft Outlook of Outlook Express, alsook uw browserbookmarks met Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome. De installatiebestanden voor de juiste versie van HTC Sync voor uw apparaat kunnen worden gedownload van de website van HTC en installatie duurt slechts een paar minuten.

Instructies

1

Download een exemplaar van HTC Sync voor uw apparaat via de HTC website. Wanneer het downloaden voltooid is, open de map 'downloads' en dubbelklik op het uitvoerbare bestand ter lancering van de HTC Sync installateur.

2

Kies de taal die u wilt gebruiken met HTC Sync van de drop-down box en klik op 'OK'. Klik op "Install" om te installeren Adobe AIR en de HTC Driver Installer; beide moeten aanwezig zijn op uw computer te installeren HTC Sync.

3

Klik op "Volgende" en klik vervolgens op 'OK'. Selecteer het keuzerondje voor "I the terms in the license agreement accept" en klik op "Next" om te accepteren van de voorwaarden.

4

Als u wilt installeren van HTC Sync zonder een desktop of de snelkoppeling in het menu Start, klik op "Volgende" om door te installeren alle HTC Sync onderdelen in de standaardconfiguratie of klik op het keuzerondje 'Custom' en klik op "volgende".

5

Klik op "Installeren" om verder te gaan. Als HTC Sync volledig is geïnstalleerd, klikt u op "Finish" om de wizard te sluiten.

Tips & waarschuwingen

  • HTC Sync is ge├»nstalleerd in de map "HTC", binnen uw map "Program Files".