How to Install een GoDaddy SSL-certificaat op lijn

How to Install een GoDaddy SSL-certificaat op lijn


Een SSL-certificaat is gebruikt om een veilige manier voor klanten transacties uit te voeren met uw bedrijf of website op regel door het gebruik van het secure socket layer (SSL)-communicatie-protocol. Door het inschakelen van SSL transacties met een SSL-certificaat, zal u zitten kundig voor verlenen tot 256-bits codering waarmee klanten kunnen bieden van persoonlijke Bank- en andere informatie aan uw bedrijf terwijl het maken van aankopen. Na de aankoop van het SSL-certificaat van GoDaddy, zult u om het te installeren op uw webserver inschakelen van de beveiligingsfuncties van het SSL-protocol.

Instructies

1

Meld u aan bij het Configuratiescherm van uw webserver. Deze stappen zijn gebaseerd op het bedieningspaneel van Plesk 9.x maar zijn vergelijkbaar voor andere serverbesturingselementen.

2

Kies de menuoptie 'Domeinen'. Selecteer de naam van het domein dat GoDaddy u het certificaat heeft uitgegeven, als u meerdere domeinen op de server.

3

Kies de menuoptie "Certificaten" en gebruik van de web server bestandskeuze te vinden van het SSL-certificaat op de draagbare drive of disk dat het certificaat is opgeslagen, gevolgd door de knop "Bestand verzenden" menu waarmee u het certificaat en de bijbehorende persoonlijke sleutel installeert.

4

Kies de naam van het certificaat de volgende weergave-menu en selecteert u de tekst. Druk op de toetsen "CTRL + C" en enig-links-klik in het dialoogvenster met het label "CA-certificaat."

5

Plak de inhoud van het certificaat in het dialoogvenster "CA-certificaat" door druk op de toetsen "CTRL + V" gevolgd door de knop "Verzenden" menu.

6

Selecteer de knop "Niveau omhoog" menu tweemaal en het veld "SSL-certificaat" Schakel het SSL-certificaat die je hebt geĆ¼pload van GoDaddy, gevolgd door de knop "Home"-menu in-/ uitschakelen.

7

Kies de menuoptie "Service Management". In het volgende menu, starten en stoppen van Apache als dat uw type webserver. Als een Windows-server gebruikt, kiest u de optie starten en stoppen van de service 'DNS' om de installatie van het GoDaddy SSL-certificaat op de regel te voltooien.