How to Install EasyWorship op VistaDe EasyWorship-programma is de ideale manier voor predikanten, jeugdleiders groep of kerk vrijwilligers om boeiende preken en programma's te maken. Met EasyWorship heb je toegang tot een volledige bibliotheek van bijbelverzen en aantrekkelijke achtergronden en illustraties, evenals de mogelijkheid om snel uw eigen muziek- en videobestanden aan presentaties toevoegen. De nieuwste versie van het programma is EasyWorship 2009, en het is ontworpen om te worden geïnstalleerd op de meeste nieuwere Windows systemen, inclusief Windows Vista.

Instructies

1

Druk op "Eject" van uw cd-rom-station te openen van de lade. Plaats de EasyWorship-CD in de lade en druk op de knop opnieuw om het te sluiten. Een installatievenster wordt geopend.

2

Klik op "Next" om door de installatieschermen te gaan. Accepteer de standaardinstellingen voor de installatie, of breng de gewenste wijzigingen.

3

Klik op "Volgende" totdat het venster 'Ready to Install'. Klik op "Install". Wacht tot het programma te installeren, en klik vervolgens op "Finish" om te sluiten van het venster wanneer u wordt gevraagd. EasyWorship is nu geïnstalleerd als een proefversie. Het moet worden geregistreerd om toegang tot de volledige versie.

4

Ga naar uw e-mail inbox en zoekt u een bericht van de registratie van EasyWorship. U ontving dit bericht na aankoop van het programma. Kopieer de registratiegegevens in deze e-mail.

5

Start EasyWorship, en klik vervolgens op "Help" te klikken bij de bovenkant van het scherm. Klik op "Over de EasyWorship" en klik vervolgens op de "Register" link aan de linkerkant van het scherm.

6

Typ de registratie-informatie die u naar de "Serial Number," "De naam van de kerk" en "telefoonnummer" velden gekopieerd. Klik op "Valideren", en klik vervolgens op "Doorgaan" om te voltooien registreren.

Tips & waarschuwingen

  • Als u een fysieke kopie van EasyWorship in de detailhandel hebt gekocht, hebt u een productcode. Ga naar http://www.easyworship.com/activate de sleutel in te voeren. Uw registratie ontvangt u in uw e-mail inbox.