How to Install dubbele deelvenster Windows

Dubbel glas windows, of dual-deelvenster windows installeren zoals ze soms worden genoemd, is het niet moeilijk; echter, gemakkelijk te installeren hangt af van waar het venster worden geïnstalleerd moet, zoals op een hoger niveau of in een onhandige, moeilijk bereikbare plaats op een gebouw. Het is altijd het beste om een helper te houden van het venster terwijl u zijn het op zijn plaats manoeuvreren en ervoor te zorgen dat het venster wordt geplaatst in rechte.

Instructies

1

Meten van het raamkozijn en de vensterruimte om het venster zal line-up en behoorlijk passen. Gebruik een puttees mes lijm of oude breeuwen uit de vensterruimte verwijderen voordat u het venster. Als het venster om te worden geïnstalleerd wordt gebruikt, zorgen ervoor dat, ook vrij van oude lijm en boor die voorkomen een goede pasvorm dat kan.

2

Tape het nieuwe venster aan beide zijden met plakband in de vorm van een 'X' in het geval van een ongeval. Terwijl dit zal niet met alle glas van stoppen verbrijzelen, zal het helpen bevatten enkele van het glas, die helpt bij het opruimen en voorkomt ongelukken.

3

Voer een kraal van latex breeuwen rondom het raamkozijn om ervoor te zorgen het raamkozijn is waterdicht en heeft een luchtdichte pasvorm.

4

Houd het venster door het frame met behulp van uw contactpersoon en manoeuvreren van het nieuwe venster in de vensterruimte. Voeg elk van de schroeven met behulp van de draagbare boor in het raamkozijn, voorzichtig om niet te veel te scherpen. Schroeven moet snug-montage.

5

Vervang het venster trim al manier rond het raamkozijn, vastzetten met schroeven. Test het venster vanaf de binnenkant van het gebouw om ervoor te zorgen het opent en sluit gemakkelijk. Verwijder de plakband aan beide zijden van het venster en reinig met venster schoner.

Tips & waarschuwingen

  • Heb een vriend helpen met montage en houden van het venster worden geïnstalleerd als u wilt opslaan van ongevallen.
  • Heb altijd een EHBO-kit in de buurt wanneer u windows installeert of in het algemeen werken rond glas.