How to Install Apps op een Terminal-Server

Terminal Server is een softwareapplicatie die op de netwerkserver, draait zodat u kunt opdrachten uitvoeren en bronnen op de computer configureren. Een administratieve taak is het installeren van software op uw server, en kunt u deze taak uitvoeren door de verbinding met uw server van het lokale bureaublad. U kunt de Extern bureaublad-software op uw lokale computer verbinding met de Terminal-Server en installeer de software. Software installeren op een terminalserver is hetzelfde als het installeren op uw lokale computer, tenzij u het externe bureaublad met behulp van de lokale computer terminal-venster weergeven.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" knop en selecteer "Alle programma's." Klik op "Accessoires" en klik op "Remote Desktop". Hiermee opent u het dialoogvenster RAS.

2

Typ de naam van de Terminal Server-computer met het netwerk verbonden. Klik op "Connect". Een terminal venster opent met een naam en wachtwoord inloggen dialoogvenster gebruiker.

3

Typ uw gebruikersnaam en wachtwoord in de tekstvakken. Sommige software-installatie zijn beheerdersbevoegdheden vereist, dus gebruik een Windows-account met verhoogde bevoegdheden op de Terminal-Server. Nadat u zich hebt aangemeld, wordt bureaublad van de externe computer weergegeven. U bepalen de desktop met muis en toetsenbord, net alsof u waren het configureren van de lokale computer.

4

Dubbelklik op het installatiebestand op een cd of op de harde schijf van de computer. De installatiewizard wordt gestart. Volg de aanwijzingen van de fabrikant van de software de toepassing te installeren op de Terminal-Server.

5

Nadat de installatie is voltooid, klikt u op de Windows "Start" knop. Klik op "Afmelden" om zich afmeldt bij de sessie van Terminal Server en extern bureaublad te sluiten op uw computer.