How to Install Allegro Visual C

Allegro is een serie van bibliotheekbestanden voor gaming-programmeurs die in Visual C en C++ code. U moet de bibliotheken toevoegen aan een map op uw computer en verwijst naar de bibliotheken van uw Visual C interface. Nadat u verwijst naar de bestanden in uw project, kunt u een van de functies, eigenschappen en klassen van de Allegro.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" knop, en type "visual studio" te openen van de software. Open uw Visual C-project voor het laden van de projectcode in de editor.

2

Download de meest recente bibliotheekbestanden van de officiƫle site van de Allegro. Pak het zip-bestand naar een map op de computer.

3

Klik op het menu-item "Opties" en selecteer "Projecten en oplossingen." Klik op "Visual C++ Directories." Dit venster zal alle van de bibliotheekbestanden voor het project weergegeven.

4

Klik op de knop "Bladeren" en selecteer de map waarin u de bestanden van de Allegro in stap 2 hebt uitgepakt. Klik op "OK" om de bibliotheekbestanden. Sluit het venster.

5

Dubbelklik op het programmabestand van een C. Voeg de volgende code boven aan het bestand op te nemen van de bibliotheken in de code:

opnemen < allegro.h >