How to Install Aeon

Browser-thema's, zoals de serie "Aeon" thema's voor Mozilla Firefox, persoonlijke flair en stijl naar browsers zodat het beter aansluit bij hun gebruikers geven. Download een thema "Aeon" uw kleurenschema wijzigen naar een koele, lichte kleuren en maken uw knoppen gebruiken meer originele beelden die worden gewijzigd wanneer geschoven of geklikt. Nadat u een thema's bestand hebt gedownload, sluit zich aan bij uw lijst met andere mogelijke thema's en kan worden toegepast op elk gewenst moment.

Instructies

1

Ga naar de website van de addons.mozilla.org met behulp van een browser. Mozilla Firefox op uw computer geïnstalleerd, maar moet u hebben.

2

Zoeken naar "Aeon" of "Ed Hume" in de zoekbalk van de site. Selecteer de "Aeon"-thema dat u wilt downloaden. Kies uit verschillende draaiingen op de fundamentele thema, met inbegrip van sommige met grotere pictogrammen voor grotere schermen of mensen met een slecht gezichtsvermogen. Klik op "Download Now" naast uw keuze. Sla het bestand op in een map waar u gemakkelijk kunt terugvinden, zoals 'downloads' of 'Mijn documenten'.

3

Vouw de "Firefox" knop en kies de optie "Add-ons", of druk op 'Ctrl + Shift + A"om het tabblad Add-ons.

4

Klik op "Weergave" en zoek de "Aeon"-thema dat u hebt gedownload. Klik op "Enable" en herstart uw browser om te zien van het thema die u hebt geselecteerd, toegepast op Firefox.