How to Increase Dial-Up snelheden

How to Increase Dial-Up snelheden


De zogenaamde "dial-up" Internet-verbinding is de langzaamste die je kunt krijgen, maar gelukkig zijn er een paar hulpmiddelen die u gebruiken kunt om te helpen. Sommige van deze betrekken eenvoudig beheren van uw eigen computing gewoonten, tijdje vereisen met speciaal gereedschap. Er zijn meerdere Internet snelheid-verbetering programma's beschikbaar voor vrije download van het Internet, en de meeste van hen hebben kleine installatiebestanden zodat ze niet voor altijd duren om te downloaden.

Instructies

1

Sluit gebruik alle programma's die u niet hoeft uit te voeren, vooral een van bandbreedte zoals Internet boodschappers zoals doel.

2

Download en installeer orhwid Dial-Up Accelerator (zie bronnen). Het programma is gratis te proberen voor dagen. Gebruik het deelvenster Internet Explorer om te schakelen van het programma in- of uitschakelen en versnellen uw dial-up verbinding.

3

Navigeer naar de Ascentive website (zie bronnen). Klik op de "Start Free Scan" om een gratis demonstratie van hoe het product werkt om uw dial-up snelheid te vergroten. Het product kunt beginnen uw computer versnellen na aankoop met één knop klikt u op.

Tips & waarschuwingen

  • Uw dial-up verbinding zal uiteindelijk alleen kunnen om te werken zo snel. Upgraden naar een DSL-verbinding is eenvoudig omdat het maakt gebruik van de bestaande hardware, en de kosten meestal minimaal is. Het kan ook je om te praten over de telefoon op hetzelfde moment.