How to Increase AVG Toolbar Search History met Internet Explorer

How to Increase AVG Toolbar Search History met Internet Explorer


De Internet Explorer-browser is de deuropening aan een veelheid van informatie op het Web. In de fysieke wereld, mensen durven in het algemeen in lokale bibliotheken om informatie te verzamelen, en ze weten waar u die informatie vinden als zij het in de toekomst opnieuw moet. Echter de gedigitaliseerde wereld op het Internet verandert voortdurend, waar geen webpagina of website te bestaan als het deed op een vorige bezoek is gegarandeerd. Ook wellicht gebruikers moeite herinneren van het domein van elke interne website die ze hebt gedownload. Gelukkig, de Internet Explorer-browser is geschikt voor het houden van een lange-termijn geheugen van uw website bezoeken.

Instructies

1

Open de Internet Explorer-browser.

2

Open het "Tools" menu aan de rechterkant van het browservenster. Selecteer "Internet Options," die een dialoogvenster opent.

3

Selecteer de "Algemeen" tab. Klik op de knop 'Instellingen' in het gedeelte 'Browsegeschiedenis', dat opent u het dialoogvenster "Tijdelijke Internet Files and geschiedenis Settings".

4

De onderafdeling "Dagen te houden pagina's In de geschiedenis" onder de sectie "Geschiedenis" onderaan het dialoogvenster zoeken. Druk op de pijl "up" in het selectievak te verhogen van het aantal dagen dat Internet Explorer blijft een geschiedenis van de website bezoeken met behulp van de browser.

5

Klik op de knop "OK".