How to: Inbedding trefwoorden in de CODE van de Website

De websiteinhoud van uw wordt verkend door zoekmachines en trefwoorden zijn uitgepakt, zodat zoekmachines correct van uw site indexeren kunnen. Zoekmachines lezen ook de andere code op uw site, zodat u relevante zoekwoorden in andere delen van de code insluiten kunt. U kunt de afbeeldingscodes, metatags, headers en links zoekwoorden in uw code insluiten.

Instructies

1

Met de rechtermuisknop op de HTML-pagina die u wilt optimaliseren voor een set zoekwoorden. Klik op "Openen met" en kies uw HTML-editor in de lijst met programma's.

2

Metacodes voor trefwoorden toevoegen. De sleutelwoorden van meta etiketteren wordt gelezen door sommige zoekmachines om te helpen index uw site. Voeg de volgende code tussen de "< head >" en "< / head >" tags:

< metanaam = "keywords" content = "uw trefwoorden gescheiden door een komma" >

Plaats uw zoekwoorden in de "inhoud" eigenschap en scheid elk trefwoord met een komma.

3

Voeg trefwoorden toe aan uw "img"-tags. HTML-afbeeldingen bevatten een eigenschap van de "alt" kunt u zoekwoorden in de pagina insluiten. De volgende code is een voorbeeld van een img-tag met de alt sleutelwoorden ingevoegd:

< img src="myimage.gif" alt = "Mijn zoekwoorden" / >

De "alt" tekst wordt weergegeven als de afbeeldingslink gebroken is of niet voor uw lezers geladen. De alt-tag is doorgaans een zin met een zinsdeelzoekwoord.

4

"Header" tags toevoegen. De belangrijkste header tags zijn de "H1" en "H2" tags. Deze tags bevatten secundaire zoekwoorden voor uw site. Bijvoorbeeld, als uw belangrijkste trefwoorden "blauwe widgets" de header-tags bevat "widgets te koop" of "lokale widgets." De volgende code ziet u de syntaxis voor de H1 en H2 tags die u binnen de HTML lichaam plaatst:

< h1 > Widgets te koop < / h1 >
< h2 > waar te vinden Widget verkoop < / h2 >

5

Neem zoekwoorden op in uw ankertekst. De "anchor"-tekst is het trefwoord zinnen gebruikt voor uw links. De volgende code toont u hoe om zoekwoorden te gebruiken voor links:

< een href="page.html" > Widgets te koop < /a >