How to Hook Up Yahoo E-mail op Outlook Express

How to Hook Up Yahoo E-mail op Outlook Express


Aansluiten van uw Yahoo e-mail aan Outlook Express kunt u toegang krijgen tot en ga uw e-mail vanuit hetzelfde programma die u voor andere e-mailaccounts gebruikt. U kunt ook het bekijken van e-mail die u eerder hebt gedownload, zelfs wanneer niet verbonden met het Internet. Yahoo vereist dat u een Yahoo! Mail Plus-account voor Outlook Express voor zitten kundig voor downloaden e-mail gegevens uit uw Yahoo-e-mailaccount. Als u niet een Yahoo! Plus e-mailaccount hebt, kunt u betalen om te upgraden, of downloaden van een gratis software-applicatie genaamd YPOPs waarmee u toegang tot Yahoo Mail accounts via Outlook Express.

Instructies

Plus van Yahoo! Mail in Outlook Express

1

In Outlook Express, klikt u op het menu 'Extra' en selecteer 'Accounts'.

2

Voer uw naam of de naam die u wilt weergeven aan de geadresseerden van uw e-mailberichten, in het veld weergegeven naam en klik op "Volgende".

3

Voer de volledige e-mailadres van Yahoo in het E-mail adresveld en klik op "Next".

4

Zorg ervoor dat POP3 is geselecteerd als het type servers.

5

Voer "plus.pop.mail.yahoo.com" in de inkomende mail (POP3, IMAP of HTTP) server veld.

6

Voer "plus.smtp.mail.yahoo.com" in het veld uitgaande e-mail (SMTP) server.

7

Voer uw volledige e-mailadres van Yahoo in het naamveld Account en uw email-wachtwoord in het veld wachtwoord en klik op "Volgende".

8

Klik op "Finish".

9

De plus.pop.mail.yahoo.com-account selecteert in de lijst en klik op de knop "Eigenschappen".

10

Klik op het tabblad "Geavanceerd".

11

Selecteer de opties "deze Server vereist een beveiligde verbinding (SSL)" voor uitgaande en inkomende mail. 465 invoert in het veld voor het nummer van de uitgaande mail poort en 995 in het veld voor het binnenkomende poortnummer van de mail.

12

Klik op de "Servers" tab en selecteer "Mijn Server vereist verificatie", indien nodig.

13

Klik op "OK". Nu kunt u uw Yahoo! Mail Plus-e-mailaccount via Outlook Express.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt Outlook Express voor toegang tot een gratis Yahoo Mail-account door te downloaden en installeren van een vrije software-applicatie genaamd YPOPs.
  • Bij het opzetten van uw Yahoo e-mail in Outlook Express voor de eerste keer, zullen alle huidige e-mails in uw account worden gedownload naar Outlook Express. Hebt u meerdere e-mails en grote bijlagen, kan het lang duren om te downloaden van alle gegevens. U kunt deze minimaliseren door het schoonmaken van uw in-box op de homepage Yahoo Mail voordat u het kunt configureren in Outlook Express.