How to Hook Up een Wireless-N 300 Router & 300 Wireless-N USB Adapter te maken van een Laptop Wireless

De Wireless-N 300 router en adapter kit van Netgear biedt u de vereiste hardware om uw laptop draadloos, als het niet een ingebouwde Wi-Fi-antenne bevat. De apparatuur gebruikt technologie draadloos-N om te verspreiden van de verbinding van uw DSL-service met Wi-Fi-apparaten in uw huis. De Wireless-N protocol biedt verbeterde stabiliteit van het netwerk en verbinding snelheden en is achterwaarts compatibel met oudere draadloze apparatuur. Omdat de adapter en de router zijn ontworpen om te werken met elkaar, is de installatie eenvoudig.

Instructies

1

Steek de Wireless-N 300-adapter in een open USB-poort op de computer. Plaats de "Smart Wizard"-installatieschijf in het schijfstation van de computer.

2

Klik op "Next" in de wizard die wordt geopend en klik op "Install" om de benodigde hardware stuurprogramma's naar de computer kopieert.

3

Steek het ene uiteinde van de Ethernet-kabel aan op de "Internet"-poort aan de achterzijde van de DSL-modem en sluit het andere uiteinde in de "Internet"-poort aan de achterzijde van de Wireless-N 300 router.

4

Druk op de "Push N' Connect" knop aan de zijkant van de router om een beveiligde verbinding met de laptop.