How to Hide waarschuwingen op WordPress

WordPress is een blogging tool die u bij het maken helpt, onderhouden en aanpassen van uw eigen blog. Er zijn twee versies naar WordPress: een gehost door WordPress zelf op WordPress.com versie en een versie die u kunt downloaden en installeren op uw eigen server, te vinden op WordPress.org. Wanneer u WordPress op uw eigen server installeert, zult u af en toe worden aangetoond waarschuwingen aan de bovenkant van uw pagina van het dashboard. Deze waarschuwingen vertellen u over updates die u moet maken of taken die u moet voltooien. U kunt leren hoe te verbergen deze waarschuwingen in een paar stappen.

Instructies

1

Inloggen op uw WordPress-installatie. De loginpagina bevindt zich meestal op http://www.yourdomain.com/wp-admin/ (Vervang uw_domein.nl door uw eigen domeinnaam). Dit zal verschillen als u de URL-structuur hebt gewijzigd voor uw WordPress blog.

2

Klik op de "Screen Options"-knop, die in de rechter bovenhoek onder uw naam bevindt zich.

3

Schakel de selectievakjes naast alle van de waarschuwingen die u eerder niet op uw pagina van het dashboard ontvangen zou. Bijvoorbeeld, kon u uncheck de doos naast "Recente reacties" om dat vak van uw pagina van het dashboard.

4

Klik op de "Screen Options" knop nogmaals om het menu te verbergen. Alle vakken u ongecontroleerde zal niet langer weergegeven op de pagina van het dashboard van WordPress.