How to Get YPOPs te werken met Windows Live

YPOPs is een softwareprogramma dat wordt uitgevoerd op de achtergrond in combinatie met uw voorkeur e-mailcliënt voor het verzenden en ophalen van Yahoo mail. In plaats van nodig om naar de website van Yahoo om te controleren van uw e-mail, kunt u verzenden en ontvangen van uw Yahoo e-mails rechtstreeks via e-mailclient van de computer. YPOPs fungeert als tussenschakel tussen de e-mailserver van Yahoo en uw computer. Windows Live mail om te werken met YPOPs van binnen de pagina Accountopties configureren.

Instructies

Setup

1

Dubbelklik op het YPOPs pictogram op uw bureaublad om de toepassing te lanceren, en de Windows Live Mail software niet openen.

2

Druk op de toets 'F10'. Dit brengt een label, opgegeven door een alfabetische brief, op elk van de opties van het programma.

3

Klik op de optie "F". Veld kan worden uitgevouwen een contextmenu.

4

Beweeg over "Opties", en klik op "Email Accounts". Hiermee opent u een dialoogvenster met alle van uw e-mailaccounts.

5

Klik op de knop "Add …" aan de rechterkant van het venster Accounts. Dit wordt de "Add an Account"-dialoogvenster weergegeven. Klik op "E-mail Account" en klik op "Next." Hiermee opent u een dialoogvenster "Uw e-mailrekeningen toevoegen".

6

Typ uw Yahoo-e-mailadres en wachtwoord in de "E-mail adres" en "Wachtwoord" velden. Typ uw naam als u wilt weergeven in verzonden berichten in het vak "Weergave naam...".

7

Klik op het selectievakje "Handmatig configureren...", en klik de "Next" knop. Hiermee opent u een venster "Serverinstellingen configureren".

8

Klik op de "servertype" en selecteer de optie "POP". Typ "127.0.0.1" in beide vakken "Serveradres". Klik op het selectievakje naast de optie 'Verificatie vereist' in de sectie "Uitgaande Server Information". Klik op de knop "Volgende" onderaan en klik op "Finish" op de volgende pagina. Hiermee gaat u terug naar het dialoogvenster 'Accounts'.

9

Klik om te markeren uw nieuwe Yahoo-account en klik op de knop "Eigenschappen" aan de rechterkant van het venster. Hiermee opent u een venster met "Yahoo eigenschappen". Klik op de "Advanced" tab. Klik op de schuifregelaar "Time-outs voor Server" en sleep het naar de "Long" positie. Klik op 'Toepassen' om op te slaan en klik op "OK" om te sluiten.

10

Klik op de knop "Verzenden/ontvangen" bij de bovenkant van Windows Live Mail. Het moet beginnen vullen uw inbox van Windows Live met uw Yahoo e-mails.

Problemen oplossen

11

Met de rechtermuisknop op het YPOPs pictogram op uw bureaublad, en klik op 'Eigenschappen'.

12

Klik op de 'Compatibiliteit' tab. Klik op de "Verander instellingen voor alle..." knop aan de onderkant. Hiermee opent u een tweede venster. Schakel het selectievak "Dit programma uitvoeren als beheerder", en klik op 'Toepassen'. Klik op "OK" in beide vensters te sluiten.

13

Sluit het programma af en start het programma opnieuw. Dit wordt het uitgevoerd met beheerdersbevoegdheden telkens wanneer. Ga verder met de volgende stap als u nog steeds problemen ondervindt.

14

Met de rechtermuisknop op het YPOPs pictogram in uw Dienblad van het systeem, en klik op 'Configureren'. Hiermee opent u een venster "YPOPs configureren".

15

Klik op de optie "Netwerk" op de linkerruit. Vier netwerk-gerelateerde instellingen worden weergegeven in het midden van het dialoogvenster. Controleer of dat alle vier instellingen zijn ingesteld op de volgende standaardwaarden:
Binden op IP-adres "127.0.0.1"
POP3 Poort "110"
Inschakelen van SMTP "Ingeschakeld"
SMTP-poort "25"

16

Klik op de knop "OK" als er wijzigingen zijn aangebracht, dan start het programma opnieuw. Ga verder met de volgende stap als alle instellingen al op de standaardwaarde waren of als u nog steeds problemen ondervindt. U moet het programma een uitzondering in Windows Firewall toestaan.

17

Klik op "Start". Typ "Firewall.cpl" in zoeken, en druk op "Enter." Hiermee opent u een venster van Windows Firewall.

18

Klik op de koppeling "Allow een programma..." op de linkerruit. Klik op de "Wisseling zetting" knop aan de bovenkant.

19

Klik op de knop "Toestaan een andere programma...". Het vak "Het toevoegen van een programma" scroll naar beneden naar de bodem en dubbelklik op "YPOPs." Hiermee gaat u terug naar het scherm "Toegestaan programma's". Klik op de "OK" knop om te slaan. YPOPs en Windows Live moet nu correct werken.