How to Get Yahoo Messenger met stem te werken met Vista

How to Get Yahoo Messenger met stem te werken met Vista


Yahoo! stem kunt u telefoongesprekken ontvangen op uw computer te maken. Geef aan welke gesprekstypen u bepaalt de prijs die je voor het gesprek betalen moet. PC-naar-PC gesprekken zijn gratis. Gesprekken waarbij vaste of mobiele telefoonnummers kost je ongeveer 1 cent per minuut, afhankelijk van de geografische locatie u belt. Om te kunnen gebruiken van Yahoo! stem moet u Yahoo! Messenger versie 7.5 of hoger. Uw computer moet ook worden uitgerust met een geluidskaart en een microfoon.

Instructies

1

Controleer of dat uw systeem van het uitzicht is uitgerust met een geluidskaart en een microfoon door op de Windows "Start" knop te klikken. Selecteer "Control Panel" en "Apparaatbeheer". Kijk onder "Geluid, Video en Game Controllers." Als je niet alle apparaten die worden weergegeven ziet, betekent het dat je niet hoeft een geluidskaart of microfoon op de computer geïnstalleerd. U kunt gemakkelijk een geluidskaart en een externe microfoon of een PC USB headset aanschaffen bij een lokale computerwinkel.

2

Bezoek de website van Yahoo!. Klik op de optie voor het downloaden en installeren van de Yahoo! Messenger-client.

3

Aanmelden bij Yahoo! Messenger met uw Yahoo!-ID. Als u geen een Yahoo!-ID kunt u zich aanmelden voor een op de Yahoo!-website.

4

Klik op de "Y! Voice"optie, die is gelegen boven de"Contacten"tab. Klik op"Video & stem." Selecteer "Video & Voice" in het vak "Categorieën".

5

Klik op het drop-down menu voor uw stem apparaten om ervoor te zorgen dat de juiste microfoon en geluidskaart zijn geselecteerd. Plaats een vinkje in het vak met label "Ring PC Speaker." Als u een USB-hoofdtelefoon gebruikt, moet u selecteren de optie aan de onderkant van het venster voor "Allow USB apparaten toegang Messenger."

6

Klik op de "Apply" knop. Klik op 'OK'.

7

"PC naar PC" telefoneren met Yahoo! stem. PC-naar-PC gesprekken zijn gratis. Zorg ervoor dat de persoon die u belt heeft Yahoo! stem op haar computer geïnstalleerd. Ook ervoor te zorgen dat u haar Yahoo!-ID toevoegen aan uw "Buddy List". Om haar te bellen, klik enkel op de microfoon naast haar naam in uw contactpersonenlijst te activeren van de oproep.

8

Ontvangen oproepen vanaf een mobiele of vaste telefoon met Yahoo! stem. Voor het ontvangen van deze soorten oproepen, klik op de "Y! Voice"optie opnieuw dat zich bevindt boven de 'Contacts' tab selecteert u de optie om" een telefoonnummer voor mijn PC. " Vervolgens kunt u het telefoonnummer dat u wilt en betalen de maandelijkse terugkerende kosten 2,49 dollar om veilig uw nummer. Een nummer is vereist voor het ontvangen van oproepen via de Yahoo! Messenger-client.

9

Mobiele of vaste telefoonnummers bellen met Yahoo! stem. Om dit te doen, klik op de "Y! Voice"optie. Selecteer de optie "Telefoonnummer een telefoon vanuit mijn PC." U moet hebben prepaid credits om uw oproep. Klik op de knop "Aanmelden" als u kredieten nog niet hebt aangeschaft. De prepaid credits worden verkocht in stappen van $10 en $25.

10

Klik op de "Y! Voice"optie. Selecteer de optie "Geen inkomende Calls" als u niet wenst te ontvangen van binnenkomende oproepen wanneer uw Yahoo Messenger-client geopend is.