How to Get toetsaanslagen in PythonLeren hoe te vangen elke toets ingedrukt op het toetsenbord met behulp van Python is één manier om een register bijhouden van de gegevens die u op uw computer typt. Python is een programmeertaal die kunnen worden gebruikt om via programmacode toetsen gemakkelijk op te vangen. Één voordeel over een Python programma is dat het wordt uitgevoerd in meerdere operating systems, such as Linux\Unix, Max OS X en Windows, volgens Python.com. In Python die de "keysym"-eigenschap wordt gebruikt om te ontdekken de toets ingedrukt; de "Char()"-eigenschap wordt gebruikt voor het ophalen van de sleutel.

Instructies

1

IDLE (Python GUI) te starten, klikt u op het menu "Bestand" en klik op "nieuwvenster" om te starten van een nieuw venster. Druk op "Ctrl" en "S" om te starten van het dialoogvenster "Opslaan als" venster. Typ "getKeyPressed" naast "bestandsnaam:" en klik op "Opslaan".

2

Voeg de volgende code om de "Tkinter" naamruimte importeren in uw project:

Tkinter als tk importeren

3

Kopieer en plak de volgende code om elke toets ingedrukt.

def keypress(event):

if event.keysym == 'Escape':
mainRoot.destroy()
keyPressed = event.char
print "You pressed: " + keyPressed
4

Voeg de volgende code om af te drukken op de toets ingedrukt met behulp van het opdrachtpromptvenster:

mainRoot = tk. Tk()
afdrukken "druk op een toets (Escape-toets om af te sluiten):"
mainRoot.bind_all ('< Key >', ToetsIndrukken (KeyPress))
mainRoot.withdraw()
mainRoot.mainloop()

5

Klik op de knop 'Windows' start en typ "Cmd" in het tekstvak "search programma's en bestanden". Druk op "Enter" om de opdrachtpromptvenster te openen. Navigeer naar "< versienummer > C:\Python \" en typ "python getKeyPressed." Druk op "Enter" uw programma uit te voeren. Begin te typen met uw toetsenbord weergegeven van elke toets ingedrukt om het opdrachtpromptvenster.