How to Get Skype te werken met Wirecast

Wirecast is een softwaretool die u toelaat om maken en uitzenden van uw eigen internetkanaal aan een globaal publiek. De presentatie van de Desktop-component deelt bureaublad van de computer tijdens een uitzending. Vanwege deze functie, kunt u Skype video chats uitzenden vanaf uw bureaublad. Via Skype gesprekken voeren tijdens uw shows. Configureren van Skype om met Wirecast te werken moet audio routing software van externe leveranciers. Zonder deze software, uw publiek ziet het Skype interview maar niet kan horen wat de andere persoon zegt.

Instructies

1

Download en installeer de nieuwste versie van SoundFlower software naar uw computer. De SoundFlower-software is gratis en u kunt voor het routeren van audio van Skype Wirecast.

2

SoundFlower van de computer audio-uitgangsinstellingen wijzigen. Om dit te doen, klik op de Windows "Start" knop, selecteer "Configuratiescherm" en kies "Hardware & geluid." Onder de "Sound"-sectie, klikt u op "Beheren audioapparaten." Klik op de "Afspelen" tab. Selecteer "SoundFlower" uit de lijst met apparaten en klik op 'Toepassen'. Klik op 'OK' om uw instellingen te bewaren.

3

Open het programma bureaublad presentatie.

4

Lanceer de toepassing van de SoundFlowerBed op uw computer. Klik op de menubalk en selecteer "Luidsprekers" als uw audio-uitgang.

5

Open het programma Wirecast. Selecteer "USB-microfoon" in het venster van de hoofdlaag. Klik op de "Hoofdtelefoon"-pictogram Deze optie uitschakelen. Klik op het tabblad "Weergave" en selecteer de optie voor het uitschakelen van de spreker.

6

Alle van de "Channel 2." Wirecast audio instellingen wijzigen Om dit te doen, klik op "Audio inspecteur." Zorg dat de audio instellingen wijzigen voor "2 Shot," "Gast Shot" en "Host schoot."

7

Open het programma Skype om te beginnen met het ontvangen van audio- en video-oproepen voor uw Wirecast.