How to Get Skype te werken met een Polycom PVX

How to Get Skype te werken met een Polycom PVX


Skype kunt u communiceren met familie en vrienden over de hele wereld. U kan communiceren via expresberichten (IM), stem aanroep- of video-conferencing. Skype werkt ook met de meeste webcams, met inbegrip van de Polycom PVX video cam. Nadat u Skype hebt gedownload, is al ubehoefte te doen de Polycom PVX software installeert en test het uit met het programma Skype.

Instructies

1

Plaats de CD van Polycom in vaste schijf van de computer. Volg de instructies van de setup-wizard. Sla de Polycom-software op de harde schijf van de computer.

2

Start de computer opnieuw op. Sluit één uiteinde van de usbkabel aan de Polycom video cam. Sluit het andere uiteinde aan de desktopcomputer of laptop de beschikbare USB-poort.

3

Downloaden van de Skype-software (zie bronnen). Sla het bestand op het bureaublad. Dubbelklik op het bestand en volg de installatieproces. Maak een map en opslaan op de harde schijf van de computer.

4

Klik op "Start" en "Alle programma's." Zoek en start het programma via Skype. Klik op "Don't have een Skypenaam?" Maak een gebruikersnaam en wachtwoord.

5

Ga terug naar de Skype in het aanmeldingsscherm. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op "aanmelden" als alles klaar is.

6

Typ de naam van een contactpersoon die u wilt toevoegen boven de lijst met contactpersonen. Omvatten de voornaam en de achternaam van de persoon. Selecteer de contactpersoon die u wilt op de lijst en klik op "Toevoegen".

7

Klik op de naam van die persoon een expresbericht verzenden. Klik op "Video oproep" te testen van de VideoNok van Polycom.

Tips & waarschuwingen

  • De instellingen van de VideoNok van Polycom wijzigen door te klikken op "Tools" "Options" en "Video-instellingen."