How to Get Rid van Windows Security Popups

How to Get Rid van Windows Security Popups


Windows beveiligingswaarschuwingen verschijnen wanneer er een potentieel probleem dat kan van invloed zijn op de beveiliging van uw computer, zoals het ontbreken van een anti-virusprogramma. De waarschuwingen zijn ingesteld op standaard, weergegeven, zodat sommige gebruikers kunnen de voortdurende waarschuwingen nogal vervelend vinden. Terwijl het is het beste het potentiƫle probleem dat het Windows Security Center waarschuwt u over en te ontdoen van de waarschuwingen op die manier op te lossen, is het mogelijk de waarschuwingen uitschakelen en de pop-ups stoppen. U moet op zijn minst, ervoor zorgen dat uw antivirussoftware up-to-date is voordat deze waarschuwingen uitschakelen.

Instructies

Windows XP en Windows Vista

1

Klik op de "Start" menu icoon, gelegen op de bodem verlaten van de zijkant van het scherm.

2

Tikken voort "Bedieningspaneel".

3

Zoek de "Beveiligingscentrum" selectie en dubbelklik vervolgens op dat pictogram.

4

Klik op "Change de waarschuwingen van Beveiligingscentrum me" uit de Security Center-pagina.

5

Klik in de vakken die worden aangeduid als 'Automatische Updates', "Firewall" en "Virus Vrijwaring" de vinkjes te verwijderen.

6

Als u een gebruiker van het uitzicht, of "OK" als u Windows XP gebruikt, klik op "niet waarschuwen en het pictogram niet weergegeven".

Windows 7

7

Klik op de "Start" menu icoon.

8

Klik op "Control Panel".

9

Klik op "Revisiestatus van uw computer" als het Configuratiescherm is ingesteld per categorie. Als uw Configuratiescherm is ingesteld op alle items weergeven, klikt u op "Action Center."

10

Zoek de "Change Action Center settings" selectie, klik dan op het eens.

11

Klik in alle vakken die verschijnen, het verwijderen van elk selectievakje, en selecteer 'OK'.