How to Get Rid van wie uw pagina op Facebook bekeken

How to Get Rid van wie uw pagina op Facebook bekeken


Als een gebruiker van Facebook, u kunt talrijke toepassingen installeren die beloven te onthullen wie je profiel heeft bekeken, maar geen van hen leveren precies wat ze beloven. Als u de kleine lettertjes te lezen, de meeste van deze applicaties toegeven dat ze kunnen alleen maar raden die op je Facebook vriendenlijst zou kunnen hebben gezien uw profiel. Facebook vrijgeven niet gegevens van profiel weergeven aan gebruikers of toepassingen, omdat het onthullen van deze informatie in strijd is met het privacybeleid van de site. Als u de toepassing die bekeken uw profiel op Facebook geïnstalleerd en nu wil om zich te ontdoen van het, kunt u de toepassing verwijderen vanaf de pagina van uw Privacy-instellingen.

Instructies

1

Meld u aan bij uw Facebook-account.

2

Klik op 'Account' in de bovenste navigatie-menu. Klik op "Privacy-instellingen" in het drop-down menu.

3

Klik op de "Edit Your Settings" link onder "Apps en Websites" aan de onderkant van de pagina.

4

Klik op de knop 'Instellingen bewerken' aan de bovenkant van de pagina weer te geven van een volledige lijst van alle geïnstalleerde toepassingen.

5

Klik op de "Die bekeken uw profiel"-toepassing die u wilt verwijderen. Dit geeft een uitgebreide weergave van toepassingsinstellingen.

6

Klik op de link "Verwijderen toepassing". Klik op de blauwe knop "Verwijderen" in het pop-up bericht van de bevestiging. Dit verwijdert de toepassing die bekeken uw profiel, en blokkeert het toegang krijgen tot uw gegevens.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt alle toepassingen die bedrieglijk beloven te onthullen die uw Facebook profiel heeft bekeken door te klikken op de link 'Verslag Application' op de app "About" pagina melden.