How to Get Rid van Widgets op een werkbalk

Wanneer de werkende systemen van Mac eerst begonnen met het aanbieden van widgets, was er een enorme buzz over de vrijheid dat Mac biedt gebruikers eenvoudig toegang vaak informatie nodig hebt. Er zijn echter naast weer, nieuws en vertaling widgets, net zo veel widgets die zijn alleen cool voor een minuut en dan worden vervelend. Het is niet helemaal duidelijk hoe te ontdoen van widgets op een werkbalk, maar het kan worden gedaan.

Instructies

1

Kijken naar de linkerbenedenhoek van het scherm om de kleine 'X' knop niet vinden. Klik op het. De aanname is dat er iets op de widget dat zal toestaan u om af te sluiten, maar dat is niet het geval.

2

Let op de widgets op het scherm. U zult zien dat na de "X" knop aan de onderkant van de pagina wordt geklikt, elke widget op de pagina nu zijn eigen "X" knop spruiten.

3

De cursor naar de "X" op de widget die u wilt om zich te ontdoen van. Simpelweg tikken voort naar de "X" en de widget zal verdwijnen.

4

Blijven de cursor te verplaatsen rond de pagina naar de knop "X" naast de verschillende widgets die u wilt sluiten. Blijf klikken op elke "X" om te sluiten elke widget die u wilt sluiten.

5

Nadat u alle van de widgets die u wenst te ontdoen van verwijdert, verplaats de cursor terug naar de linker onderkant van het scherm en klik nogmaals op de knop "X". Dit zal de "X"-knoppen naast alle widgets verwijderen en herstellen van het scherm aan de manier waarop die het is verondersteld om te kijken.

Tips & waarschuwingen

  • Widgets kunnen worden toegevoegd aan de pagina door te klikken op de knop 'Beheer Widgets' op de pagina. Dit opent een nieuw scherm waarmee u kunt zoeken en kies nieuwe widgets.
  • Krijgen van uw dashboard widgets te vol kunt u moeilijker te vinden van de widgets die u zoekt.