How to Get Rid van wachtwoord in XP

How to Get Rid van wachtwoord in XP


Windows XP is een populaire besturingssysteem dat is nog steeds in gebruik op vele hem thuis en zakelijke computers vandaag. Windows XP heeft veel beveiligingsvoorzieningen, waarvan er één vereist dat gebruikers een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven voordat ze toegang krijgen tot het bureaublad. Configureren van dit type voor login, moet u enigszins vertrouwd met de grondbeginselen van Windows XP en gebruikersaccounts. Windows XP is zeer aanpasbaar, en kunt u de wachtwoord-prompt die bij het inloggen verschijnt. De geen prompt login-functie is ideaal voor een enkele gebruiker op een bureaublad.

Instructies

How to Get Rid van gebruikerswachtwoord in XP

1

Inloggen op de computer en ga naar het bureaublad.

2

Open het "Start"-menu en selecteer "Run".

3

Typ de opdracht: "control userpasswords2" (zonder aanhalingstekens) in het dialoogvenster uitvoeren en klik vervolgens op de knop "OK".

4

Uncheck de optie die luidt "Gebruikers moeten een gebruikersnaam en wachtwoord voor toepassing zulks computer invoeren." Klik op "Apply".

5

Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord bij de prompt voor verificatie. Volgende keer dat u zich op de computer aanmeldt, zal u niet worden gevraagd uw gebruikersnaam of wachtwoord.

Tips & waarschuwingen

  • U moet zijn aangemeld als een gebruiker met beheerdersrechten om de gebruiker wachtwoord-functie in Windows XP.