How to Get Rid van Trojan-virussen kostenloos

How to Get Rid van Trojan-virussen kostenloos


Hebt u trojan-virussen op uw computer? Heb je nodig om zich te ontdoen van hen, maar u don & rsquo; t hebben genoeg geld om te kopen een fancy anti-virus programma? Heb geen angst, er zijn gemakkelijke manieren om te verwijderen van een computer-virus, een trojan-virus, zelfs gratis. Trojaanse paarden, kan moet je toevallig te halen men op uw computer, worden vervelende kleine buggers. Trojaanse paarden zijn programma's die op uw computer geïnstalleerd. Ze zijn gemaakt om te verschijnen om een specifieke taak te doen, maar zijn in werkelijkheid iets anders te doen. Meestal, zij zal de vorm aannemen van een adware of spyware scanner, en zij zal verschijnen om te scannen. In werkelijkheid, zijn ze schadelijke software op uw computer te plaatsen. Het wegwerken van virussen niet altijd eenvoudig, maar hier zijn de stappen moet nemen om zich te ontdoen van de Trojaanse paarden op uw computer gratis.

Instructies

1

Scan uw harde schijf met behulp van die AVG. AVG een gratis online virus verwijdering programma dat eigenlijk beter dan sommige anti-virus programma's die u zou betalen is werkt voor. AVG kan meestal halen en vernietigen van Trojaanse paarden met minimale ophef. Wanneer AVG is voltooid scannen, zal het omhoog een lijst van kwaadaardige software op uw harde schijf brengen. AVG zal proberen om deze op zijn eigen, maar soms het niet kan, en krijgt u de optie om te plaatsen het in een & ldquo; virus vault & rdquo;. De virus vault is een plaats die het AVG wordt gebruikt om te isoleren van de virussen die zich op uw vaste schijf, en houdt ze van nadelige gevolgen voor uw PC verder. Als dit niet alle van de kwaadaardige Trojaanse paarden op uw harde schijf wordt verwijderd, gaan naar stap 2.

2

Bezoek TrendMicro Housecall en zijn gratis online virusscanner gebruiken om te proberen te detecteren en te verwijderen van de Trojaanse paarden. HouseCall heeft een zeer goede baan bij het oppakken van en het verwijderen van virussen die AVG kan hebben over het hoofd gezien. Wat & rsquo; s zelfs wedder dan dat is het feit dat het & rsquo; s gebaseerd in een webbrowser, zodat het niet kan worden gewijzigd of beschadigd door schadelijke software. Nadat Housecall is voltooid, zal het toont u een lijst van schadelijke software op uw computer. Dan zul je handmatig selecteert u het en proberen om het te verwijderen. Als dit niet lukt om de schadelijke trojan verwijderen van uw computer, gaan naar stap 3.

3

Noteer de schadelijke bestanden die weren & rsquo; t verwijderd uit de scans. De scans krijgt u details over de bestanden die de software is gekoppeld aan, dus het neerschrijven van de naam van het bestand en de locatie van het bestand belangrijk is.

4

Poging om handmatig verwijderen van deze bestanden. Soms, laat een trojan-virus je niet verwijderen het op enigerlei wijze. Als al het bovenstaande tot nu toe heeft gefaald, dan is het tijd om een beetje meer drastische kan zijn.

5

Formatteren van de harde schijf is altijd een goede manier om ervoor te zorgen dat u virussen, met inbegrip van de Trojaanse paarden, op uw harde schijf voorgoed verwijderen. IT & rsquo; s een beetje drastische, maar verlaten van die deze schadelijke programma's op uw harde schijf alleen kunnen schade aan u. U meer persoonlijke gegevens op uw harde schijf dan je je realiseert, en veel van de programma's die de trojan gedownload naar uw computer zijn ontworpen om te proberen te stelen uw persoonlijke gegevens, zodat mensen kunnen het gebruiken om te ruïneren uw krediet.

Tips & waarschuwingen

  • Hebt u een geeky vriend of buurman jongen die kunt u dit doen, des te beter. Trojaanse paarden zijn moeilijk om zich te ontdoen van, en het helpt om iemand met een heleboel computerervaring vechten aan jouw kant.