How to Get Rid van Trojan.Bamital

Een paard van Troje is een programma dat is geïnstalleerd op uw computer onder het mom van nuttig. Bijvoorbeeld, kunt u downloaden van een derde-partij zoekbalk denken die it 's gonna waarmee u snel resultaten krijgt, maar in werkelijkheid, het controleert al uw zoekopdrachten en voer de informatie terug naar een ander bedrijf. Trojan.Bamital is een Trojaans paard dat uw resultaten manipuleert wanneer u iets zoekt. Om het te verwijderen, moet u de computer opstart in de veilige modus.

Instructies

1

Start de computer opnieuw. Terwijl het wordt opgestart omhoog, voortdurend tik op de "F8"-toets. Uiteindelijk, verschijnt een scherm de vraag in welke modus u wilt opstarten van de computer.

2

Markeer "Veilige modus met netwerkmogelijkheden." Opstarten van de computer in veilige modus betekent dat uw computer alleen het uitvoeren van programma's die essentieel zijn. Het deel "met Networking" betekent dat u zult nog steeds verbinding kunnen maken met het Internet.

3

Scan uw computer met uw antivirussoftware. Als uw computer zich niet in de "Veilige modus", uw antivirus-software mogelijk niet in staat om te detecteren Trojan.Bamital, of het mogelijk niet correct uit te voeren.

4

Verwijder Trojan.Bamital. Meestal, wanneer uw antivirus software is voltooid scannen van uw computer, een lijst van geïnfecteerde bestanden zullen worden gepresenteerd. Selecteer "Trojan.Bamital" en klik op "Verwijderen" of "Quarantaine".

Tips & waarschuwingen

  • Back-up van uw computer voordat u te veel bestanden, zodat u zal worden voorbereid in het geval van een storing van de computer verwijderen.