How to Get Rid van ruis op een Gigaware USB-microfoon

How to Get Rid van ruis op een Gigaware USB-microfoon


Gigaware is een computer hardwarebedrijf gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf produceert een breed scala aan apparatuur, met inbegrip van USB-microfoons. Deze microfoons kunnen u geluid opnemen rechtstreeks via een USB-verbinding. Tijdens het opnameproces, zult u merken er sommige ongewenste statische en witte ruis op het einde van de opname. Dit op te lossen er zijn een paar opties beschikbaar, variƫrend van het reinigen van de USB-poort van de opnamelocatie aan te passen.

Instructies

1

Controleer de USB-kabelaansluiting. Controleer of de USB-kabel loopt van de microfoon Gigaware volledig in de USB-poort op de computer is geplaatst. Als dat niet het geval is, de computer gaat niet de aangesloten hardware detecteren of statische kunnen optreden tijdens het opnameproces.

2

Schoon uit de USB-connector van de microfoon. Als de metalen connector vies is, u niet van plan om een heldere audio signaal tijdens de opname.

3

Schuif een sok of andere dunne padded stof over de microfoon. Dit fungeert als een hoes van de wind over de sok, blokkeren ongewenste ademhaling of witte ruis tijdens het opnameproces.

4

Uitschakelen om het even wat om je heen dat een kleine hoeveelheid ruis kan maken. Het gaat hierbij om een airconditioner of elektrische apparatuur. Alleen de record met de USB Gigaware microfoon wanneer de ventilator van de computer wordt niet ook uitgevoerd.