How to Get Rid van rimpels op een foto

How to Get Rid van rimpels op een foto


De magie van digitale fotografie is dat onvolkomenheden kunnen worden geretoucheerd. Bijvoorbeeld, bieden veel foto bewerken programma's een editing tool die u kunt ontdoen van rimpels in een afbeelding. Windows Live Photo Gallery, die wordt geleverd vooraf geïnstalleerd op Windows 7 computers en iPhoto (voor Mac-gebruikers) beide hebben een "Retouche" tool die gebruikt kan worden om te borstelen rimpels. U kunt gemakkelijk wissen jaar van iemands portret met een paar simpele muisklikken.

Instructies

Windows Live Photo Gallery

1

Open het menu Start. Typ "Windows Live Photo Gallery" in het zoekvak. Klik op "Windows Live Photo Gallery" in de zoekresultaten om de toepassing te lanceren.

2

Gebruik de consolestructuur met de rechtermuisknop in het deelvenster aan de linkerkant om te bladeren naar de locatie van de map waar de foto die u wilt bewerken wordt opgeslagen. Dubbelklik op de foto's bestand om het te selecteren. Of gebruik de USB-kabel die bij uw digitale camera of mobiele telefoon naar het apparaat aansluit op uw computer is geleverd. Klik op "Importeren", en volg de aanwijzingen op het scherm instructies voor het importeren van de foto in Windows Live Photo Gallery.

3

Gebruik de zoomregelaar (gevestigd in de lagere juiste hoek van het venster) om in te zoomen dichter zodat de rimpels in de foto gemakkelijker zijn te identificeren.

4

Klik op de knop "Retouche" op het tabblad "Bewerken".

5

Klik en houd op het gebied waar een rimpel gelegen is. Sleep de muis over de rimpel-gebied. Het geselecteerde gebied zal worden omgeven door een stippellijn doos. Laat de muis clicker. Windows Live Photo Gallery zal proberen om overeenkomen met de kleur in het vak met de kleur onmiddellijk buiten het vak effectief smoothing weg de rimpel. U wellicht het retoucheren gereedschap op de dezelfde rimpel meermaals gebruik volledig glad het weg.

6

Herhaal stap 5 om zich te ontdoen van eventuele andere rimpels in de afbeelding die u niet wilt.

iPhoto 9

7

Start het programma iPhoto. Open de foto die u wilt bewerken.

8

Klik op "Bewerken" om te laden van de foto in de kijker bewerken.

9

Klik op de knop "Retoucheren" op de "Quick Fixes" tab. Gebruik de schuifbalk 'Grootte' de "borstel grootte" aanpassen aan uw voorkeur aanpassen.

10

Beweeg de muisaanwijzer over het gebied van de foto waar een rimpel die u wilt verwijderen zich bevindt. De rimpels zal weg worden gladgestreken. U wellicht het retoucheren gereedschap op de dezelfde rimpel meermaals gebruik volledig glad het weg.

11

Herhaal stap 4 om zich te ontdoen van eventuele andere rimpels in de afbeelding die u niet wilt.

Tips & waarschuwingen

  • Picnik, een cloud-gebaseerde bewerkingstoepassing, biedt een "Rimpel Remover"-tool voor de premium-leden. Het hulpprogramma bevindt zich in de "Touch-Up"-sectie van het tabblad "Bewerken".
  • Als u een foto het uitgeven toepassing die een "Kloon" tool heeft gebruikt, kan deze tool worden gebruikt om weg rimpels glad te maken. In Photoscape, oftewel een gratis foto het uitgeven toepassing, wordt het gereedschap "Kloonstempel" geopend door in het menu "Bewerken" te selecteren. De consolestructuur met de rechtermuisknop in het deelvenster aan de linkerkant gebruiken om te open de foto die u wilt bewerken. Ga naar de "Tools" tab. Klik "Kloonstempel."