How to Get Rid van PortableApps Splash scherm

How to Get Rid van PortableApps Splash scherm


PortableApps zijn toepassingen die kunnen worden uitgevoerd op een computer worden geïnstalleerd. Ze installeren aan een launcher op een draagbare schijf en op elk systeem kunnen worden geopend zonder te verlaten achter alle instellingenbestanden. Ze zijn bedoeld om te worden een handige optie voor de uitvoering van uw favoriete toepassingen rond met u. Een neveneffect van het downloaden van uw draagbare toepassingen van Portableapps, is echter een splash-scherm reclame voor de site in het wordt weergegeven wanneer u het programma start. U kunt het scherm met een snelle instellingen bestand bewerken verwijderen.

Instructies

1

Blader naar de draagbare schijf die in het bezit van uw toepassing PortableApps. Typisch, de software is geïnstalleerd in een map met de naam PortableApps in de hoofdmap van uw draagbare aandrijving.

2

Dubbelklik op de map voor de toepassing die u wilt bewerken.

3

Blader naar de bronmap door te dubbelklikken op "Andere" en vervolgens "bron."

4

Zoek INI-bestand van de toepassing en klik met de rechtermuisknop. Selecteer "Openen met" en kies "Notepad.exe."

5

Zoek de regel die luidt "DisableSplashScreen-False" en "False" wijzigen op "True". Klik op "Bestand" en selecteer "Opslaan". Sluit Notepad.exe.

6

Met de rechtermuisknop op de bewerkte "INI" en klik op "Kopiëren". Ga naar de hoofdmap van de toepassing waarin de werkelijke EXE-bestand is opgeslagen. Met de rechtermuisknop op een leeg gebied en klik op "Plakken." De INI worden nu gekopieerd naar deze locatie.

7

Dubbelklik op het .exe-bestand om de toepassing te starten. Het splash-scherm wordt niet weergegeven.