How to Get Rid van Malware

How to Get Rid van Malware. Beveiligen van uw computer is geen optie. Malware komt uit diverse websites, softwareprogramma's, downloads en e-mails. Pop-ups, een gekaapte webbrowser, slechte computerprestaties en crashes zijn enkele van de tekenen van malware. Lees verder om te leren hoe om zich te ontdoen van malware.

Instructies

1

Back-up van uw gegevens. Wanneer u zijn het verwijderen van programma's, met name malware, is het altijd het beste om een back-up van uw belangrijke gegevens. Dit moet gebeuren op een regelmatige basis. Zodra uw gegevens beschadigd zijn, moet u een back-up te herstellen.

2

Voer uw virusscanner om zich te ontdoen van malware. Hebt u een anti-virus suite al is geïnstalleerd, that's great. Als dat niet het geval is, beperkt maar gratis diensten bestaan zoals het gratis online scan op de Symatec website. Deze scanners detecteren en verwijderen van virussen en andere kwaadaardige dingen ingebed in uw computer.

3

Een spyware detectie programma downloaden. De Lava zachte USA website biedt een basic-versie van de populaire Ad-Aware gratis. Het onthult programma's en cookies die u absoluut niet wilt, dan krijgt ontdoen van hen.

4

Bekijk gratis Windows Defender. De Microsoft-website biedt real-time bescherming tegen alle soorten malware. Download en scannen voor verwijdering van spyware. Helaas werkt het alleen met Windows XP.

5

Krijgen de Malicious Software Removal Tool gratis van de website van Microsoft. Dit hulpprogramma werkt met Windows 2000 en XP. Het scant, ontdekt en verwijdert vele soorten malware dan draait op de achtergrond voor toekomstige detectie.