How to Get Rid van Limewire & Java Popups

Als u met Limewire en Java, kan vervolgens u geïrriteerd raken door het grote aantal pop-ups die verschijnen op uw computer. Er zijn verschillende soorten pop-ups die u ervaren zult wanneer u Java en Limewire gebruikt. Ze omvatten advertenties, meldingen en een automatisch start van het programma downloaden. Het aanpassen van uw account en Internet-opties om te stoppen met deze pop-ups.

Instructies

1

Ga naar het menu "Extra" voort uw zwemvlies grazen. Selecteer "Opties" en vervolgens "geavanceerde." Onder "Systeem", kunt u deselecteert u de vakjes die "Voer Limewire" en "Java Run" op systeemopstarten aangeven. Dit zal verhinderen dat de toepassingen opduiken telkens wanneer u opstarten uw computer.

2

Stoppen pop-up meldingen ontvangt na elke keer dat u iets via Limewire en Java downloadt. Ga naar het menu "Gereedschap" en kies "Misc" onder 'Opties'. Uncheck de doos naast "Toon popup systeem meldingen." Selecteer "OK" om uw wijzigingen toe te passen.

3

Wijzig de instellingen van uw web-browser om te stoppen met pop-ups. Onder "Options" in het menu 'Tools' klikt u op de "Inhoud" tab. selectievakje het vak dat verschijnt naast "Pop-upvensters blokkeren". Kies 'OK'. Houd er rekening mee dat u uitzonderingen toevoegen kunt bij het kiezen van deze optie als u wilt toestaan dat pop-ups van bepaalde websites.

4

Een softwareprogramma dat verhindert dat pop-upvensters verschijnen wanneer online met behulp van Java of Limewire downloaden. Als voorbeeld, kunt u downloaden van de gratis Google Toolbar die een gratis pop-upblokkering omvat.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat u uw firewall ingeschakeld tijdens het gebruik van Limewire en Java. Firewalls zijn uw eerste vorm van bescherming om te voorkomen dat pop-upvensters verschijnen.