How to Get Rid van LimeWire Downloads

How to Get Rid van LimeWire Downloads


U kunt alle toepassingen met inbegrip van programma's, video's en muziek downloaden met LimeWire. Het is een P2P-interface. LimeWire biedt een disclaimer over auteursrecht. Het is illegaal te downloaden of verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal via een P2P bron. Hoewel, het is een gedeelde Gemeenschap, copyright wetten van toepassing zijn en wanneer u voor het downloaden van bestanden, het is uw verantwoordelijkheid om te begrijpen van de wetten. Nadat u een bestand van LimeWire downloadt, kunt je ontdoen van hen als u het niet langer nuttig vindt.

Instructies

1

Klik op "Extra" in de bar op de top van LimeWire en klik vervolgens op de link 'Opties'.

2

Selecteer het tabblad "Downloaden". In het "opslaan naar gedownload:" bar is de downloadmap van de pad. In Windows Vista is de standaardwaarde "C:\Users\Owner\Documents\LimeWire\Saved". De pad mei zitten verschillend in Windows XP of als u wijzigingen hebt aangebracht op de standaardlocatie. Controleer of deze optie te verkrijgen van het juiste pad in je downloadmap.

3

Ga naar uw downloadpad. Get rid van het bestand door rechts te klikken op het. Selecteer de optie "Verwijderen".

4

U kunt meer dan één bestand, met "Alles selecteren" in het tabblad "Bewerken".

5

Selecteer vervolgens het tabblad van de "Schrapping" in "Bestand." Als u bepaalde downloads, de "Ctrl"-knop op het toetsenbord ingedrukt en klik op de bestanden die u wilt verwijderen. Nogmaals, selecteer de optie "File" en "Delete" wanneer u klaar bent.

6

Verwijder uw LimeWire onvolledige downloads. Ga naar de map "LimeWire". Open de map 'Onvolledig'. Gebruik de opties verwijderen in stap 2 om zich te ontdoen van de LimeWire downloads.

Tips & waarschuwingen

  • Op LimeWire, ga naar de sectie 'Downloaden'. Klik op de 'Alles weergeven' link aan de onderkant van het venster. U kunt met de rechtermuisknop op het nummer om te springen naar de locatie van de harde schijf of schakelt u de downloads van LimeWire.Under het tabblad "Mijn bibliotheek", kunt u met de rechtermuisknop op de toepassing. Om het bestand van uw harde schijf verwijderen, selecteer het tabblad "Verzenden naar Prullenbak". Nadat u uw bestanden hebt verwijderd, moet u uw Prullenbak leegmaken. Klik met de rechtermuisknop op de opslaglocatie van het bureaublad, klikt u op "Lege prullenbak."