How to Get Rid van krassen op een glanzende Laptop

Als uw laptop een glanzende afwerking heeft, zijn de kansen dat het is bedekt met stof, vingerafdrukken en vlekken. Hoewel dit zeer irriterend, kan het gemakkelijk worden verholpen door regelmatig te vegen met een schone doek. Helaas, glanzende oppervlakken zijn ook gevoelig voor krassen, die niet alleen meer merkbaar maar ook moeilijker te verwijderen. U kunt echter het effect van krassen op uw glanzende laptop verminderen met behulp van een plastic Pools te plat en glad van de getroffen gebieden.

Instructies

1

Meng een kleine hoeveelheid water met een beetje zeep en licht temperen een schone doek. Grondig schoon de glanzende oppervlakken van uw laptop te verwijderen elke korrel die tijdens het polijsten verder krassen kan veroorzaken.

2

De kunststof Pools van toepassing op een apart schone doek en beginnen te wrijven van het getroffen gebied van uw laptop. Gebruik een zachte cirkelmotie om te zorgen voor een zelfs afwerking. Blijven totdat je voelt dat het doek beginnen te drogen.

3

Veeg het gebied om te verwijderen van een Pools residu en inspecteren de oppervlakte. Afhankelijk van de diepte van de krassen, herhaal de vorige stap totdat u tevreden met het resultaat bent.

Tips & waarschuwingen

  • Terwijl polijsten helpen kan om zich te ontdoen van kleine krassen, kan u niet zitten kundig voor diepe of grote krassen verwijderen.
  • Polijsten vloeibare kunnen potentieel veroorzaken meer schade aan uw laptop. Zorg ervoor dat u kiezen voor een boete polijsten vloeibare en altijd test een klein gebied voordat u het toepast op het gehele oppervlak.