How to Get Rid van kabel met een Mac Mini

How to Get Rid van kabel met een Mac Mini


Het compacte formaat van de Apple Mac Mini is deels te wijten aan het ontbreken van een ingebouwde monitor of toetsenbord. Een Bluetooth-toegelaten toetsenbord gebruiken om te elimineren de noodzaak voor een kabel die een toetsenbord op de Mac Mini aansluit zou. De Bluetooth-technologie, al ingebouwd in de hardware en het besturingssysteem, de Mac Mini paren met het toetsenbord draadloos om volledige functionaliteit. Geen extra software moet worden geïnstalleerd om het toetsenbord te laten functioneren.

Instructies

1

Open het deksel van de batterij van het Bluetooth draadloze toetsenbord; het deksel kan verlangen draaien een cent in een sleuf linksom als kant gemonteerd voordat het wordt verwijderd, afhankelijk van het merk.

2

Plaats het juiste type en het aantal batterijen in het batterijvak. Het deksel terugkomen in het batterijcompartiment.

3

Plaats het Bluetooth-toetsenbord voor de Mac Mini. Steek de stekker van de USB van een USB-muis in een van de Mac Mini USB-poorten. De Mac Mini verbinden met een computermonitor met behulp van een monitorkabel tussen de monitor uit de poort van de Mac Mini en de monitor in de haven op de monitor.

4

Inschakelen van de Mac Mini. Selecteer de "Apple" menu aan de bovenkant verlaten van het scherm nadat het bureaublad is verschenen. Selecteer "System Preferences" in het drop-down menu.

5

Selecteer de "Bluetooth"-pictogram in het venster dat op het scherm verschijnt. Klik op de knop "On" op de linker bovenzijde van het venster dat verschijnt. Klik op de knop "Detecteerbaar" aan de rechterkant van "On." Wachten op de "Bluetooth Setup Assistant" op het scherm wordt weergegeven. Klik op 'Een nieuwe apparaat Setup' in het venster. Klik op de knop "Doorgaan" om naar een nieuw scherm te gaan.

6

Volg de opdrachten in het menu op de schermen van de "Bluetooth Setup Assistant" te koppelen van de Mac Mini met de draadloze Bluetooth-toetsenbord. Beginnen met het kabelloze Bluetooth draadloze toetsenbord zodra de "Bluetooth-configuratie-assistent" schermen op hun eigen verdwijnen.