How to Get Rid van internetgeschiedenis en Pop Ups

Degenen die geïnteresseerd zijn in het behoud van hun privacy kunnen gemakkelijk verwijderen van de internetgeschiedenis vanaf hun computers. Dit helpt voorkomen dat anderen die dezelfde computer van de wetenschap van de persoonlijke gegevens die kan worden opgenomen in de geschiedenis van Internet mogen gebruiken. Computergebruikers kunt ook de instellingen op hun computer om te voorkomen dat hoeft te verduren van pop-up advertenties tijdens hun Web het doorbladeren zittingen. Door het blokkeren van pop-ups, gebruikers kunnen besteden minder tijd sluiten van advertenties en meer tijd zich te concentreren op de webpagina's die ze willen bekijken.

Instructies

Hoe te verwijderen internetgeschiedenis

1

Klik op de "Start"-knop in de linkerbenedenhoek van het scherm en kies 'Internet Explorer'.

2

Klik op de "Veiligheid" en dan "Delete Browsing History."

3

Klik op het selectievakje naast "Favorieten bewaren" als u bestanden wilt opslaan die is gekoppeld aan uw lijst van "Favorieten". Anders, laat het uitgevinkt.

4

Schakel de selectievakjes naast de specifieke objecten die u wilt verwijderen. Deze Itemopties omvatten "Web pagina's verwijderen," "Cookies verwijderen" en "Clear Cache".

5

Klik op de knop "Verwijderen". De internetgeschiedenis zal worden verwijderd.

How to Get Rid van Pop-Ups

6

Klik op "Start" en vervolgens op "Alle programma's" als de "Start"-menu wordt geopend. Dubbelklik op het pictogram 'Internet Explorer'.

7

Klik op "Tools" aan de bovenkant van het scherm, en dan 'Internetopties'.

8

Klik op het tabblad dat zegt 'Privacy'. Vink het vakje naast "Block Pop-upvensters." Klik op OK.

9

Selecteer "Apply" en "OK." Pop-ups zal nu worden geblokkeerd.

Tips & waarschuwingen

  • Door de 'Block Pop-upvensters' uit te schakelen kunt u pop-ups toestaan.